Green Lizard achter op schema

Op 3 november zou het nieuwe album van Green Lizard moeten verschijnen. De band geeft vandaag te kennen die deadline niet te halen. Zeer waarschijnlijk ziet wel de nieuwe single One Minute/All You Have die dag het levenslicht. En dus wordt het feestje in 013 niet de officiële albumlaunch, maar een partijtje om die single te vieren. Niet alleen Green Lizard speelt die avond, ook Cooper en San Andreas komen.

De nieuwe single is al te beluisteren op de Myspace van Green Lizard en dat klinkt veelbelovend!

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>