Voicst weer dichterbij internationaal succes

Support act-koningen Voicst hebben weer een internationale tournee gescoord. Na Juliette & The Licks, Presidents of the USA, Millionaire, Ikara Colt, Nada Surf en Bettie Serveert gaan de Amsterdammers nu het publiek van The Posies opwarmen in Engeland en België.

Die internationale doorbraak komt steeds dichterbij. Een radiostation in Los Angeles heeft de single Whatever You Want From Life inmiddels op hoge rotatie staan. Dat is nog niet alles, want op dit moment wordt ook de laatste hand gelegd aan een nieuwe mix van debuutalbum 11-11, dat in het voorjaar op de Amerikaanse markt wordt gereleast.

Spannende tijden voor Voicst. Toch zijn ze Nederland niet vergeten; in januari en februari volgt een clubtoer door de Nederlandse zalen.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>