Anouk legt Gelredome-concert vast voor live cd en dvd

Fans van Anouk die nog even willen nagenieten van de shows in Gelredome (vanavond en morgenavond) hebben geluk. Anouk laat namelijk een bandje meelopen om later dit jaar een live-dvd en cd uit te brengen van het concert.

Het wordt de tweede live-opname die Anouk uitbrengt. Van haar optredens in Ahoy' enkele jaren terug kwam ook al een dvd en cd uit. Die werden toen beide met de gouden status bekroond en deden het ook erg goed in België.

Zie ook:
- Anouk live in het Sportpaleis in Antwerpen (video)
- Anouk breidt merchandise uit met rompertjes

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Anouk legt Gelredome-concert vast voor live cd en dvd

  1. hfruhta

    vette foto Anouk!!! (L)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>