Anouk straks weer met gouden tanden

Na zeven jaar zonder gaat Anouk binnenkort haar gouden tanden weer inbrengen. Dat heeft ze gisteren verteld aan RTL Boulevard. Blijkbaar is het na de breuk met Remon Stotijn tijd voor verandering. Hoewel veel mensen zeiden dat ze het erg lelijk vonden staan toentertijd, was Anouk zelf wel tevreden met haar stralende glimlach.

Als ik het goed heb begrepen, gaat het om een soort gouden hoesjes die om de voortanden worden aangebracht. Haar eigen voortanden blijven dus zitten, alleen met een gouden jasje.

Verder liet Anouk in het interview weer haar wispelturige kant zien. De ene keer zegt ze Nederland binnen vier optredens wel gezien te hebben, de andere keer geeft de band haar zoveel energie en is het zo leuk, dat ze graag weer elk podium afgaat. Gisteren was Nederland weer te klein en had ze het wel snel weer gezien.

Sterker nog: ze liet doorschemeren binnenkort een punt te willen zetten achter haar muzikale carrière. Wel zou ze als songwriter aan de slag willen voor andere artiesten. "Als het eenmaal kan, ben ik weg. Misschien wel sneller dan je zou verwachten. En dan kan niemand me meer vinden." Ai, dat belooft weinig goeds.

Zie ook:
- Na Noorwegen valt ook Amerika voor Lost van Anouk
- Anouk werkt aan bluesplaat
- Anouk oogst louter lof met show in Gelredome
- Anouk legt Gelredome-concert vast voor live cd en dvd

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Anouk straks weer met gouden tanden

 1. Benny12345

  :O
  Hoe doet ze het eigenlijk in de hitlijsten in andere landen??
  Daar deed ze het toch ook goed met ‘Lost’???

  Nederland wel gezien -> dan maar naar het buitenland :P
  (Van mij mag ze nog wel ff door blijven zingen)

    /   Reply  / 
 2. japie

  Ga dan boze heks…

    /   Reply  / 
  1. Anouk

   Top man al die berichten over mij op het internet, ik weet niks over mijn nieuwe tanden. Beetje gezeik allemaal.

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>