Anouk doet weer bandwissel // Alternative

Nieuws rondom Anouk in het AD vandaag. De zangeres heeft afscheid genomen van drie van haar bandleden. Nu verruilt een artiest wel vaker wat bandleden, maar bij Anouk is het blijkbaar groot nieuws. De laatste keer dat Anouk met deze band optrad was twee weken terug in het Westerpark. “Direct na dat concert riep Anouk ons bij zich”, vertelt Boaz Kroon in het AD. “Ze zei ronduit: ik wil met andere mensen verder. Voor ons een absolute schok. We wisten dat we gezien de reputatie van Anouk van ieder moment moesten genieten, maar dit hadden we niet verwacht. Bijna iedereen had waterige ogen.”

Twee jaar terug zette Anouk haar begeleidingsband ook al op straat, daags voor een reeks optredens. Die toenmalige band had toen lauw gereageerd bij het beluisteren van Who’s Your Momma voor de eerste keer, reden genoeg voor Anouk om met andere muzikanten verder te gaan. ” Het drietal wordt zo goed als zeker vervangen door Leendert Haaksma en Martijn van Agt, twee van de gitaristen die in 2007 nog een e-mail met hun congé ontvingen”, schrijft de krant.

Kroon over de reden van hun ‘ontslag’: “Anouk meldde slechts een nieuwe weg te willen inslaan en daarbij voor ons geen plek te zien. Nee, ze wreef ons geen grote fouten aan. Het ging juist goed de laatste tijd.”

Op 18 september verschijnt het nieuwe album For Bitter or Worse. De eerste single heet 3 Days in a Row en komt eind augustus officieel uit.

facebook share facebook share

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Anouk doet weer bandwissel

 1. refluS

  Anouk heeft niemand ontslagen..
  Ze waren freelancers die waren ingehuurd.

    /   Reply  / 
 2. refluS

  Anouk singlehoes is bekend!!

    /   Reply  / 
 3. kiki

  Mensen,

  Kan iemand Anouk ontslaan, ik wordt gek van die griet. Beetje stijlloos om mensen op die manier de laan uit te sturen. En dat na het concert zo te roepen, waarom heeft ze dat niet ervoor gedaan? echt een bitch!!

    /   Reply  / 
 4. joop

  Anouk is geen bitch. Weet jij hoe die gasten heten, ken je hun naam ? Ga nadenken kiki………….

    /   Reply  / 
 5. Pingback: Anouk verliest toetsenist King Jack | Nlpop

 6. Pingback: Anouk: Nieuw werk te gecompliceerd voor jonge muzikanten | Nlpop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current ye@r *