De Staat covert Sidney Samson op nieuwe EP // Alternative

Wat hebben De Staat en Sidney Samson gemeen? Dat ze uit Nederland komen, veel verder zou ik niet kunnen komen. De Staat maakt stoner-rock terwijl Sidney Samson zich in het dance circuit begeeft. Maar de wonderen zijn de wereld nog niet uit. In het radioprogramma van Giel Beelen coverde De Staat onlangs Riverside van Sidney Samson en dat verschijnt nu op de EP Habibi.

Aan 3VOOR12 vertelt zanger Torre Florim: “We hadden echt geen tijd en hebben de avond van tevoren het meest stompzinnige nummer uitgekozen, Riverside van Sidney Samson. In twee uur tijd is dit er uitgekomen en we zijn er eigenlijk heel blij mee.”

De Habibi EP (met een nieuwe versie van het nummer Habibi) verschijnt via Excelsior.

Bekijk hieronder alvast Riverside door De Staat:
We hadden echt geen tijd en hebben de avond van tevoren het meest stompzinnige nummer uitgekozen, Riverside van Sidney Samson. In twee uur tijd is dit er uitgekomen en we zijn er eigenlijk heel blij mee.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current ye@r *