Anouk verliest toetsenist King Jack // Alternative

Het was misschien onvermijdelijk: Thijs Boontjes stopt als toetsenist in de begeleidingsband van Anouk. Thijs was één van de drie bandleden van King Jack die anderhalf jaar terug werden aangetrokken door de rockdiva. Anouk besloot onlangs twee van die drie uit de band te zetten, ze wilde iets nieuws. Thijs trok die splitsing klaarblijkelijk niet en is binnenkort weer fully committed to King Jack.

“Na het ontslag van de andere bandleden en in het bijzonder Boaz Kroon, waarmee ik ook in King Jack speel, heb ik dinsdag aangegeven te stoppen als toetsenist bij Anouk”, aldus Boontjes. “We zijn anderhalf jaar geleden begonnen met een groep jonge muzikanten en na het vertrek van de anderen ben ik niet meer gemotiveerd genoeg om door te gaan.”

Van King Jack verschijnt begin september de nieuwe single Can’t Get My Head Around.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Anouk verliest toetsenist King Jack

  1. refluS

    ze hebben wel een ongelooflijk goede bekendheid en carriere er aan overgehouden!!!
    daar mogen ze wel Anouk dankbaar voor zijn..

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current ye@r *