Drummer stapt uit Within Temptation

Within Temptation moet op zoek naar een nieuwe drummer. Stephen Haestregt heeft in goed overleg het gezelschap verlaten. Stephen op de site: “WT is een trein die niet meer te stoppen was. De tijd dat ik als studiotechnicus bij WT betrokken was ligt mij nog vers in het geheugen, Mother Earth was het begin van het grote succes. Dat ik binnen 2 jaar van de studio plek naar FOH en uiteindelijk op de drumkruk zou belanden had ik alleen maar kunnen dromen. WT is in die tijd van undergroundband tot 4x Nederlands beste exportproduct uitgegroeid. Een jongensdroom is uitgekomen.”

Tijdens de sabbatical van de band heeft Stephen zich gericht op een ander bandje, My Favorite Scar. Ook heeft hij zijn oude liefde van produceren weer opgepakt. Oftewel: hij kan daar meer creativiteit en ambitie in kwijt dan bij Within Temptation. Dan moet je een keuze maken. Op 29 april neemt Stephen afscheid van Within Temptation met een concert in Antwerpen.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>