Nieuw album Stevie Ann uitgesteld

Spijtig nieuws voor de fans van Stevie Ann. Haar album Light Up zou vandaag moeten verschijnen, maar de release is een maand uitgesteld. Light Up krijgt nu een release op 7 mei. De toer langs verschillende theaters in het land is intussen al wel van start gegaan. Het publiek wordt daar dus getrakteerd op allemaal nieuwe nummers.

De eerste single van Light Up heet What Goes On maar is nog niet erg succesvol in de hitlijsten.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>