Anouk bedankte voor baantje coach in The Voice of Holland

Niet alleen Trijntje Oosterhuis bedankte voor een rol in talentenjacht The Voice of Holland, ook Anouk heeft nee gezegd tegen het aanbod van John de Mol. Dat vertelt Angela Groothuizen vandaag in De Telegraaf.

Angela: “Trijntje Oosterhuis belde me, dat ze was gepolst. Ik zei ’dat zou je heel leuk kunnen, je bent een vakvrouw’. Maar ze is heel druk met haar theatershow en heeft twee kleine zoontjes, dat is moeilijk als je daarnaast ook optreedt.”

En toen belde RTL-programmadirecteur Erland Galjaard. Angela. “Hij zei: ’Met Trijntje is het niet gelukt’. En Anouk had gezegd, ’Ah joh, dat doe ik niet, dan loop ik halverwege toch weg’, haha.”

Of de twee al spijt hebben, is niet bekend. Feit is dat The Voice of Holland de best bekeken talentenjacht sinds de allereerste Idols is. Gisteren stemden er 2,7 miljoen kijkers af op de derde auditieshow en dat is sinds tijden niet meer gebeurd. Daarnaast heeft The Voice een ongekend hoog aantal talentvolle kandidaten opgeleverd.

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Anouk bedankte voor baantje coach in The Voice of Holland

 1. ArjanHensens

  Weet zeker dat ook achteraf Anouk het niet gewild zou hebben…

  Die houdt niet van dit soort dingen…
  Denk ook niet dat het zou klikken tussen haar en Jeroen en Nick & Simon..

    /   Reply  / 
 2. Peterke!

  Ben ik even blij dat zei nee heeft gezegd. De enige coach die ik niks vind in TVOH is Jeroen. Ik vind hem gewoon geen leuk jurylid. Angela, Nick & Simon & VanVelzen zijn geweldig! :)

    /   Reply  / 
 3. vinn

  Het scheen ook dat Esmee Denters was gevraagd, maar die wilde niet omdat ze vond te kort in het vak te zitten om andeere te helpen

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>