Goud en platina voor K3 met Mamasé in België

De Nederlands-Belgische meidengroep K3 is nog altijd razendpopulair in Vlaanderen. Single Ma Masé staat voor de zevende achtereenvolgende week op 1 in de Ultra Top 50 en is deze week beloond met de gouden status. Het album Mamasé doet het nog beter; deze knalt vanuit niets op 1 binnen en behaalt meteen de platina status. In Nederland zijn zowel de single als het album al platina geworden. De single staat deze week de eerste plaats af aan Nick & Simon.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>