Hit of shit: Krause – Soaring through the Starlight (video)

Het gaat lekker met Krause, de electropopzangeres bekend van het hysterische I Want a Pony en het licht-overstuurde No Guts No Glory. De zangeres is toe aan haar derde videoclip en dat gebeurt bij Soaring through the Starlight, misschien wel het meest toegankelijke nummer van de plaat door de milde synthesizer-tonen. Mild of wild, Krause is gevraagd om op tournee te gaan met Kelis door Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Iets waar de zangeres geen twee keer over hoefde na te denken.

Met de muziek van Krause ligt een wereldwijde doorbraak niet snel voor de hand, daarvoor ligt de muziek te ver af van mainstream. Wat Krause ook weer geen niche-muziek maakt, je moet er alleen een geoefend oor voor hebben. En met dat oor blijkt Krause weer eens bovengemiddeld goed in haar genre te zijn.

NLpop sprak Krause aan de rode loper bij de Edisons, die bijdrage kun je ook in dit bericht vinden bij Soaring through the Starlight. Wat ons betreft een sterk nummer (goeie melodie en lucratieve stem-effecten) voorzien van een gave videoclip. Een beetje in de Daft Punk-stijl, al zijn de poppetjes weer minder manga dan die clips. Wij hopen op een hit!

Krause - Soaring through the Starlight

Loading ... Loading ...

Bekijk het gesprek met Krause:

Bekijk de video Soaring through the Starlight:

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Hit of shit: Krause – Soaring through the Starlight (video)

  1. Bazz

    Idd wat een heerlijk lied, clip..sowieso de gehele sound!

      /   Reply  / 
  2. ArjanHensens

    Geweldige video van Krause!! Heel jaren ’80 en wat een geweldige sound!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>