Eindelijk: Tiësto wint Grammy Award

Nederlander beloond voor zijn remix van John Legends All Of Me

De Nederlandse dj Tiësto (Tijs Verwest) heeft zondagavond in Los Angeles een Grammy gewonnen! De Grammy Awards gelden als de meest prestigieuze muziekprijzen ter wereld. Tiësto won in de categorie Best Remix Recording.

In 2008 was Tiësto genomineerd voor beste dance-album, maar won hij niet. Nu pakt ‘ie hem voor zijn remix van All Of Me van John Legend. Hij versloeg onder meer Robin Schulz die genomineerd was voor zijn remix van Mr. Probz’ Waves.

Echt super dat Tiësto een Grammy heeft gewonnen, maar we moeten eerlijk zijn: hij wint in een iets minder prominente ‘production’-categorie. De grote awardshow is ook nog niet begonnen. Tiësto kreeg de award vooraf al. Zo gaat dat bij de Amerikanen: minder belangrijke categorieën worden apart uitgereikt.

De meest prominente categorieën worden komende nacht uitgereikt tijdens de legendarische awardshow met alle grote sterren en spectaculaire optredens.

Hoe dan ook, een topprestatie van onze Tiësto!

Video:de winnende remix

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Eindelijk: Tiësto wint Grammy Award

  1. Bye

    Een grammy is een grammy. Vanaf nu krijgt ie de stempel: Grammy winner producer Tiesto. Elk artiest wil dat.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>