Kensington auditie in Poolse talentenjacht (video)

Toevallige auditie mondt uit in topnoteringen in Poolse iTunes-chart

Een grappige stunt van Kensington deze week. De band heeft auditie gedaan in de populaire Poolse talentenshow Must Be The Music, een soort X Factor.

‘Het was eigenlijk een beetje toeval’, vertelde Casper Starreveld van Kensington in de radioshow van Edwin Evers op 538. ‘We waren op tour door Europa en toen vroeg een Nederlandse regisseur of we auditie wilden doen. We vonden het wel grappig. Er kijken toch vijf miljoen mensen naar dat programma.’

De auditie verliep uitstekend. De Poolse juryleden waren onder de indruk en wilden Kensington in de competitie houden. Dat gaat echter niet gebeuren. Het blijkt vooral een publiciteitsstunt. De presentator greep in en legde uit dat Kensington in Nederland al een grote band met een platencontract is.

Na deze grap staat het album Rivals van Kensington in de Poolse iTunes-chart bij de populairste tien platen en ook ‘auditiesingle’ War stond korte tijd genoteerd.

Video: bekijk de Kensington-auditie

https://youtu.be/4CODIbwLirg

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>