Natalie La Rose werkt met topproducer RedOne

‘Somebody’ nadert de top 10 in de Amerikaanse Billboard Hot 100

De Amsterdamse Natalie La Rose doet het meer dan uitstekend in de Verenigde Staten! Haar single Somebody staat deze week op 13 in de Billboard Hot 100.

Bij ons in Nederland blijven de hitlijstprestaties daar nog behoorlijk bij achter, maar dat heeft wellicht ook met het genre te maken. Onversneden R&B-muziek krijgt bij ons vaak wat minder aandacht dan pop, indie, alternative, rock en dance.

In de Nederlandse Single Top 100 is Somebody in vijf weken gestegen naar de 38ste plaats, maar in de Top 40 en de Mega Top 50 helaas nog geen notering. Daar kan best verandering in komen want de single staat op 7 in de Tipparade.

Urban jongerenzender FunX heeft Natalie inmiddels uitgeroepen tot FunX Talent. Geheel terecht. Somebody staat op nummer 1 in de XChart. De zangeres gaf gisterochtend een interview aan de zender, en zij had nieuws!

RedOne, Kizzo en Jaap

Natalie werkt met niemand minder dan RedOne aan nieuw materiaal. Die Marokkaans-Zweedse topproducer is wellicht het meest bekend van hits die hij maakte voor Lady Gaga, maar zijn discografie bevat zoveel meer geweldige muziek. Om duizelig van te worden, zoveel grote internationale acts en hits.

Naast RedOne werkt Natalie ook samen met de Amsterdamse Kizzo (van Eva Simons’ Silly Boy), Rock City en voormalig X Factor-winnaar Jaap Reesema.

Dat belooft heel veel goeds voor de toekomst! Nu eerst verder met Somebody. Laten we hopen dat Natalie de komende weken ook in de grote Nederlandse hitlijsten de top 10 in zal stijgen. Daar is natuurlijk wel genoeg airplay en media-exposure voor nodig. Dus kom op, beste redacties… push!

Hit of Shit: Natalie La Rose ft Jeremih – Somebody (video)

Audio: beluister het interview bij FunX


Foto: Martika de Sanders • Natalie op Twitter en Facebook

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Natalie La Rose werkt met topproducer RedOne

 1. C. van der Horst

  Het nummer staat nu zelfs in de top 10!

    /   Reply  / 
 2. bingocharts

  Leuk om te zien dat Natalie het zo goed doet in de VS.
  Nu Nederland nog…

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>