Timeflies lanceert video bij Natalie La Rose-collab

Somebody in Spotify inmiddels al meer dan 115 miljoen keer beluisterd

De single Worse Things Than Love van Timeflies featuring Natalie La Rose staat op dit moment alleen op de tweede plaats in de iTunes-chart van Cyprus, maar maakt verder nog geen opzienbarende opmars in de internationale charts.

Doet er verder niet zoveel toe. Als een Nederlandse artiest zoals Natalie La Rose internationaal doorbreekt, dan is elke nieuwe release boeiend. Ook deze feature, want of het nu scoort of niet, dit is kwaliteit. De potentie druipt er vanaf.

Daarbij is de single niet in elk land beschikbaar. Zo staat Worse Things Than Love nog niet in de Nederlandse iTunes Store. Gelukkig is die beperking er niet in Spotify. Daarin is de track wereldwijd al ruim 435 duizend keer beluisterd.

Natalie’s grote doorbraaksingle Somebody staat in Spotify inmiddels op een duizelingwekkende 115 miljoen plays en haar tweede single Around The World op ruim 3 miljoen. Cijfers waar de meeste Nederlandse acts alleen van dromen.

Timeflies is een Amerikaans duo bestaande uit zanger Cal Shapiro en producer Rez (Rob Resnick). De mannen maken een mix van pop, hiphop, rap en electro.

Worse Things Than Love op iTunes en Spotify

Timeflies ft Natalie La Rose - Worse Things Than Love

Loading ... Loading ...

Videoclip: Worse Things Than Love

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Timeflies lanceert video bij Natalie La Rose-collab

  1. Johan van de Velde

    Leuk popliedje. (Waar lijkt dat melodietje van het refrein toch op?)

    Flauwe video.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>