Don Diablo scoort titelsong Bellicher-speelfilm

Don Diablo heeft de opdracht binnengesleept om de titelsong voor de Nederlandse speelfilm Bellicher; Cel te maken. Daan Schuurmans speelt de hoofdrol. De DJ schreef ook de muziek voor een aantal scènes in de film. Dat meldt Independent Films.

Don Diablo: ‘Ik was al fan van de TV serie Bellicher; de Macht van Meneer Miller dus toen ik gevraagd werd voor de titelsong van de film hoefde ik niet lang na te denken. Na het zien van de eerste beelden van de film wilde ik vooral een nummer maken met een aantal sterke tegenstellingen in zich.’

‘Een combinatie van filmische dramatiek en een rauwe elektronische sound om de actiescènes te ondersteunen. Het is wat dat betreft zeker geen luchtige radioplaat geworden, maar echt een soundtrack die de sfeer van de film versterkt.’

Don Diablo scoorde eerder met singles als Who’s Your Daddy, Animale en Hooligans. Zijn muziek was ook te horen in de Amerikaanse tv-serie CSI, in een beltoon voor Blackberry en in games zoals Need for Speed.

Bekijk de trailer van Bellicher; Cel (4 oktober in de bioscoop):


Video op Youtube

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>