Hit of Shit: Mike Mago & Dragonette – Outlines (video)

Vocal deep house-achtige track met hele lekkere relaxte vibe

Vrijdag komt alweer een geweldige single uit van een Nederlandse dj/producer. Vorige maand konden we al genieten van de Mike Mago remix van Opposites-single Laatste Keer, maar de Utrechtse dj heeft nog meer troeven in handen.

Zijn gloednieuwe track Outlines met de Canadese electro-formatie Dragonette zorgt nu al voor een flinke online buzz. De official lyric video is in twee weken al dik 300.000 keer bekeken. We kunnen niet wachten op de echte singlerelease!

Outlines is een soort vocal deep house, helemaal 2014 met een lichte retro-vibe. We worden tegenwoordig doodgegooid met vette beat drops in dance-releases, maar met Outlines lijkt Mike zich niet al te veel van die trend aan te trekken. Een fijne plaat, vervolmaakt met de sprankelende stijl van Dragonette.

Outlines op iTunes en Spotify

Mike Mago & Dragonette - Outlines

Loading ... Loading ...

Mike Mago op Twitter en Facebook

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Hit of Shit: Mike Mago & Dragonette – Outlines (video)

 1. BéTé

  Ai laik !! :)

    /   Reply  / 
  1. Johan van de Velde

   Mie toe! :)

     /   Reply  / 
 2. Marcus Lucas Auteur

  Update: ook hier de official video toegevoegd!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>