#ADE14 Likken aan je favoriete dj (video)

Dj’s zijn trotse boegbeelden die Nederland vertegenwoordigen

Je kunt nu likken aan je favoriete dj. Nou ja, metaforisch. Want postzegels zijn tegenwoordig stickertjes. Op de openingsdag van het Amsterdam Dance Event zijn kleurrijke postzegels onthuld van vijf wereldberoemde Nederlandse dj’s.

Hardwell, Armin van Buuren, Afrojack, Dash Berlin en Tiësto zijn kunstzinnig vastgelegd op hun eigen postzegels. ‘Ik vind het hartstikke mooi’, vertelt Hardwell in een reactie voor de camera van Zoomin.TV. Als jongetje dat plaatjes wilde gaan draaien had hij nooit durven dromen dat dit allemaal zou gebeuren.

Afrojack vindt het fijn om een boegbeeld te zijn, en ook Armin vindt het heel bijzonder: ‘Een postzegel is toch iets wat een land vertegenwoordigt, zoals het Nederlands elftal of een muntje. Het geeft een land een gezicht.’

Nou Armin, als je jouw land graag vertegenwoordigt dan kennen wij nog wel een manier; een keer voor het Eurovisie Songfestival een liedje produceren?

Bekijk de video

• Terugkijken: vijf top 10-dj’s in RTL Late Night
• 2224 acts uit 57 landen op Amsterdam Dance Event

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>