Mr. Probz op debuutalbum van Hardwell

Plus: Jason Derulo, Tiësto en voormalig X Factor winnaar Haris

Volgende week vrijdag komt het eerste studioalbum van nummer 1 dj van de wereld Hardwell uit. Er wordt veel van verwacht en de dj-producer gooit deze dagen al aardig wat teasers en previews de wereld in. De tracklist is bekend.

In oktober kwam Young Again (ft Chris Jones) als lead single uit en ook Don’t Stop The Madness (met W&W ft Fatman Scoop), Eclipse en Arcadia (met Joey Dale ft Luciana) hebben we al gehoord. Overmorgen komt de single Sally uit.

In de voorbeschouwingen is het vooral het laatste nummer op de plaat waar we reikhalzend naar uitkijken: ‘Birds Fly’ met niemand minder dan Mr. Probz. De hoop is dat de twee in deze collaboratie het beste uit elkaar naar boven halen, maar met Probz kan dat bijna niet verkeerd gaan. Dit is vast een heel vet nummer!

Ook opmerkelijk: voormalig X Factor-winnaar Haris Alagic tekent voor de vocalen van ‘Nothing Can Hold Us Down’. De dertiende track is een Hardwell-collaboratie met Headhunterz, dus vermoedelijk een iets hardere dance-productie.

Tracklist

1. “Eclipse”
2. “Follow Me” (ft Jason Derulo)
3. “Sally” (ft Harrison)
4. “Let Me Be Your Home” (ft Bright Lights)
5. “Colors” (met Tiësto ft Andreas Moe)
6. “Where Is Here Now” (met Funkerman ft I-Fan)
7. “United We Are” (ft Amba Shepherd)
8. “Don’t Stop the Madness” (met W&W ft Fatman Scoop)
9. “Young Again” (ft Chris Jones)
10. “Echo” (ft Jonathan Mendelsohn)
11. “Arcadia” (met Joey Dale ft Luciana)
12. “Area 51″ (met DallasK)
13. “Nothing Can Hold Us Down” (met Headhunterz ft Haris)
14. “Birds Fly” (ft Mr Probz)
iTunes bonustrack
15. “Dare You” (Acoustic ft Matthew Koma & Bebe Rexha)

Pre-order iTunes: United We Are
Pre-order Bol: United We Are

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>