Hardwell grote winnaar IDMA Awards 2015

Leidende status in dance-muziek bevestigd met vijf prijzen in Miami

De Nederlandse dj en producer Hardwell was in oktober al voor het tweede jaar op rij uitgeroepen tot beste dj ter wereld in de DJ Mag Top 100 en nu is die status nog eens bevestigd bij de International Dance Music Awards (IDMA) in Florida.

Een vette prijzenregen. Naast die voor beste dj sleepte Hardwell awards in de wacht voor beste progressive house/electro dj, beste radioshow, beste album (voor United We Are), en beste electro/progressive track (voor Arcadia).

De IDMA Award voor beste trance dj ging naar Armin van Buuren. Ook waren er successen voor onze zuiderburen: Tomorrowland werd uitgeroepen tot beste muziekfestival en Dimitri Vegas & Like Mike tot beste Europese dj-act.

De International Dance Music Awards worden uitgereikt tijdens de Winter Music Conference (WMC) in Miami, die dit jaar voor dertigste keer plaatsvindt.

Video: Hardwell en Tomorrowland scoren op IDMA’s

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>