Sam Feldt & The Him ft ANGI3 – Midnight Hearts

Nog een lekkere dance-release die je deze zomer niet moet missen

Met zijn briljante uitvoering van Show Me Love staat Sam Feldt in zo’n tiental landen in de iTunes-charts, waaronder noteringen in het Verenigd Koninkrijk en de Scandinavische landen. Het nummer is twee weken geleden ook onze Single Top 100 binnengekomen, en dit weekend gestegen naar de 66ste plaats.

Zo zien we dat het soms maanden kan duren voordat een single in de charts aanslaat, want Show Me Love kwam begin maart al uit. Het zou tof zijn als ‘ie verder stijgt! Eind april lanceerde Sam Feldt samen met producersduo The Him en de Amerikaanse pop- en hiphopzangeres ANGI3 ook nog Midnight Hearts.

Die track krijgt minder exposure dan Show Me Love maar is absoluut de moeite waard. Een mainstream chart-hit zal het vermoedelijk niet worden, maar het is een lekkere release die dance-liefhebbers deze zomer niet gemist moeten hebben!

Sam Feldt live zien kan onder meer 10 en 24 juli en 14 en 24 augustus op Ibiza, en 25 juli op het Amsterdam Live On Stage festival, met daar verder op het programma o.a. Clean Bandit, Dotan, Typhoon en Robin Schulz.

Midnight Hearts op iTunes (extended mix) en Spotify (radio edit)

Sam Feldt & The Him ft ANGI3 - Midnight Hearts

Loading ... Loading ...

Videoclip: Midnight Hearts

Sam Feldt op Twitter en Facebook • The Him op Twitter en Facebook

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>