Hit of Shit: Armin van Buuren – Strong Ones (video)

ft Cimo Fränkel • Morgen wereldwijde release studioalbum Embrace

Vandaag en morgen staat een flink deel van de internationale muziekindustrie in het teken van Embrace, het langverwachte nieuwe Armin van Buuren-album. En al die aandacht is natuurlijk geheel terecht want Armin is een van de grootste muzieksterren die Nederland ooit heeft voortgebracht. Een uniek fenomeen!

De 38-jarige dj en producer zit vanavond een uur lang in RTL Late Night om zijn release een extra push te geven, al scoort hij natuurlijk sowieso wel. Met zijn nieuwe single Strong Ones is hij deze week ook Dance Smash op 538 en staat hij sterk in de top 30 van iTunes. Na vanavond wellicht nog een stukje hoger.

Het is een mainstream dance-track met de typische Armin-sound, toegankelijk voor een breed publiek, met een optimistische, hoopgevende boodschap. De vocalen zijn van de Amsterdamse producer en singer-songwriter Cimo Fränkel.

Cimo deed in 2010 mee aan de talentenshow My Name Is Michael en schreef de afgelopen jaren mee aan grote hits waaronder Shotgun van Yellow Claw met Rochelle en Mooie Dag van Jayh. In 2016 lanceert Cimo zijn solodebuut-EP.

Strong Ones op iTunes en Spotify

Armin van Buuren ft Cimo Fränkel - Strong Ones

Loading ... Loading ...

Videoclip: Strong Ones

Armin op Twitter en Facebook • Cimo op Twitter en Instagram

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>