Hit of Shit: Armin van Buuren ft Kensington (video)

Clip bij Heading Up High gelanceerd • Single maakt sprong in charts

Dinsdag werd de official video bij Heading Up High van Armin van Buuren en Kensington gelanceerd. Opgenomen in de koepelgevangenis van Breda.

Met een gastrolletje voor Hardwell en een kortgeschoren koppie voor Armin, plus vette belichting en productie is de videoclip uitstekend uit de verf gekomen. Een toffe manier om Kensington ook internationaal onder de aandacht te brengen!

We hadden begin november op NLpop al een Hit of Shit-poll over dit nummer. Na de lancering van Armins album Embrace was de Kensington-collaboratie vrijwel meteen de hoogst genoteerde albumtrack in de verschillende charts. De sterke scores voor dit nummer blijven overigens vooralsnog beperkt tot Nederland.

De release van video en remixes pusht de single nu omhoog. Binnen drie dagen meer dan 250 duizend views op YouTube, een top 25-notering in iTunes, en een 53e plaats in Spotify, met sinds de albumrelease al ruim 6,3 miljoen plays.

Van alle albumtracks komt alleen Another You met Mr. Probz daar bovenuit met nu bijna 60 miljoen plays. Maar die single kwam vorig jaar april al uit en ging toen exclusief in première op Spotify. Dat verklaart het enorme verschil.

Heading Up High op SpotifyDeezeriTunes (7 versies)

Armin van Buuren ft Kensington - Heading Up High

Loading ... Loading ...

Videoclip: Heading Up High

Armin van Buuren-tour met Kensington en Mr. Probz

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>