Hit of Shit: Martin Garrix – Now That I’ve Found You

Ft John & Michel • Eerste release op eigen label STMPD RCRDS

Hoe lanceer je als Nederlandse artiest in 2016 het meest effectief je nieuwe single? Dj-producer en allround muziekrebel Martin Garrix doet het voor. Hij scoort al een hele dag sterk in de top 5 van de Nederlandse iTunes-chart.

Martins vertrek bij Spinnin’ Records vorig jaar ging niet onopgemerkt voorbij. Now That I’ve Found You is nu de eerste release op zijn eigen label STMPD RCRDS. De single is bij 538 direct uitgeroepen tot Dance Smash en vrijdagavond was Martin te gast bij Humberto Tan in RTL Late Night om de single te promoten.

Een ideale start. Fans in de dance-scene waren natuurlijk meteen op de hoogte, maar Martin bereikt een veel breder poppubliek – buiten zijn fanbase. Een hit in wording? Dat zit er dik in. De vraag is eerder: hoe groot wordt ‘ie?

Now That I’ve Found You op SpotifySoundCloudiTunes

Martin Garrix - Now That I’ve Found You

Loading ... Loading ...

Videoclip: Now That I’ve Found You

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Hit of Shit: Martin Garrix – Now That I’ve Found You

 1. Johan van de Velde

  Ik zit er weleens vaker naast met Dance, maar ik kan me toch niet voorstellen dat dit een echte grote mainstream hit wordt.

  13 in een dozijn dance.

  Wie is de zanger? Hij klinkt Nederlands.

    /   Reply  / 
 2. LERCY

  Lekker hoor!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>