Knokpartij op Sensation Black. Bezoekers haten rock

ID&T-baas Duncan Stutterheim vond dat de bezoeker van Sensation Black naar meer muziek moest luisteren dan alleen hardstyle. En dus werd het optreden van Rob Gee vermengd met metal van Biohazard en Slipknot. Dat sloeg niet erg aan in de Arena gisteren. 35.000 bezoekers riepen boe maar op het podium ging men stug door. Totdat een bezoeker daar eigenhandig een einde aan wilde maken. Hij beklom het podium en liet zich door Rob Gee en zijn crew zo ongeveer knock out slaan, na zelf één tik te hebben uitgedeeld. Bekijk de beelden van de knokpartij.

"Het publiek zal verbaasd zijn", riep Stutterheim deze week nog in de Spits. "In principe gaat het muzikaal misschien niet samen, maar in kracht en snelheid zijn er wel overeenkomsten. Ik verwacht ook niet dat het hele stadion er meteen in mee zal gaan, maar als ze eenmaal gaan spelen, gaat het vanzelf wel los." Dat dit juist op een andere manier gebeurde, had Stutterheim niet durven vrezen. Hij hoopte hiermee dat Sensation Black zijn ‘leading edge’ terug zou vinden.

Niet dus. In totaal zijn er 89 arrestaties verricht. Overigens niet alleen voor knokken, maar ook voor verboden drugsbezit. In totaal cashte de politie 7.500 euro aan boetes. Leuk feessie, dat Sensation Black!

Zie ook:
- Beleef opnieuw de opening van Sensation White 2006
- Coolpolitics: Ellen ten Damme en Duncan Stutterheim

facebook share facebook share

78 Reacties // Reageer

78 thoughts on “Knokpartij op Sensation Black. Bezoekers haten rock

 1. Ronald

  Kinderachtig, heel kinderachtig. Openstaan voor andere dingen is niet erg hoor…

    /   Reply  / 
 2. Daniël

  ach ronald,de mensen die van trance en dat soort shit houden zijn toch al flikkers,ze hadden gewoon een bom op dat evenement moete gooie,ben je meteen van die debielen af!

    /   Reply  / 
 3. Ronald

  Ja zo kan je het ook zeggen Daniel. Maar helaas bevestigd dit weer een beeld van zulke mensen. Ze staan niet voor andere stijlen open. Arrogantie van ja jullie hebben wat wij luisteren maar mooi te vinden…

    /   Reply  / 
 4. natalie

  Hoezo de bezoeker sloeg Rob Gee bijna knock-out, Je bedoelt Rob Gee sloeg de bezoeker bijna knock-out……….

    /   Reply  / 
 5. Dusty Bin

  tja, dit verbaasd mij niet, maar volgens mij je kan niet de publiek de schuld geven. ID&T moeten programmering mensen inhuren die hebben veel meer kennis met nieuwe dance muziek stijlen. Hard Rock op Sensation Black – hoe stoopid is dat, als de publiek hebben alleen trance / hardcore muziek gehoord van de media/radio and grote promoters als UDC of ID&T over de laaste 20 jaren, ID&T kunnen niet verwachten voor een ‘open’ publiek voor z’n extreme muziek form als Hard Rock.
  Duncan als je wil meer info over de nieuwe muziek stijlen als Breakbeat, Grime, dub-step, krump etc. misschien samenwerking met mensen/bedrijven die zijn gespecialiseerd in die formen is een goed oplossing !!!!

    /   Reply  / 
 6. Fabel

  ehm, breakbeat is niet echt nieuw dacht ik, maar iig vind ik niet dat je kan zeggen dat de organisatie hiervan de schuld heeft omdat ze een slechte line-up heeft gevormd… dat geeft het publiek toch nog niet het recht om met iemand op t podium te gaan knocken omdat het niet hun smaak is?

  die band had de hint van het publiek moeten snappen en er op tijd mee moeten kappen…

  ps. @dusty bin je zinsbouw is shit

    /   Reply  / 
 7. ron van meel

  ik was er ook en stond erbij ,hoe het van start ging de arrogantie !!! om te denken dat ,,ons soort dat wel leuk zal vinden ,,als ik nederlands wil horen ga ik ook niet naar acdc ofwel ,wat een slap excuus ik ben in totaal 300 euro kwijd omdat ,de mensen denken voor mij ,,das toff ,,maar waar kan ik mijn geld terug eisen want ik ben hier nog niet klaar mee ,wie zijn meteen gegaan toe dat gebeurden ,,en dus buiten gejaagd door de organisatie ,,so ??????????afz bezoeker van veel feesten ,maar geen id&t meer ,,ik heb gezien hoe die overjarige dj rob gee ,hem met plezier aan het schoppen was ,,en de beveiliging had het te druk met mensen tegen de muur zetten 4 pillen bij kosten je 250 euro dat verdiend beter dan zo,n ouwe vent op het podium in de gaten te houden ,al om al was het mega irritant die politie de hele avond dwars door het publiek heen .. dat wekt agressie !!!!

    /   Reply  / 
 8. Meaufeau

  Dit vind ik echt onwijs jammer. Het is zo ontzettend kortzichtig van het publiek. Sensation Black is toch bedoeld voor de wat stevigere muziek. Waarom wel snoeiharde hardcore maar dan weer geen “metal”-hardcore of metal? Ik luisterde een aantal jaar geleden ook alleen maar hardcore tot dat ik in aanraking kwam met metal. Sindsdien heb ik de hardcore zelfs helemaal gelaten voor wat het is omdat metal mij stukken beter beviel. Ik vind het vreemd dat de mensen wel open staan voor de hardste dance vormen maar zodra er wat stevige gitaren langskomen ze gelijk gaan flippen en het shit vinden. Zo extreem ver ligt dat nou ook allemaal weer niet uit elkaar. Het is allemaal hard en stevig en als je daar niet van houdt ben je op zo’n concert sowieso niet op je plaats.

    /   Reply  / 
 9. LaLaLa

  Die knokpartij was idd klote. Maar om nou te zeggen dat we allemaal flikkers zijn en nog meer van die onzin is echt niet nodig hoor… Verlaag je jezelf nu dan niet net zo erg?
  Veel mensen die naar Sensation gaan zijn juist erg open minded, maar niet voor hardrock en metal! Dat is ook wel heel iets anders. Ik luister regelmatig gewoon naar 3fm en die muziek vind ik allemaal prima, maar als ik een kaartje koop voor een hardstyle event dan verwacht ik ook hardstyle, anders koop ik wel een kaartje voor een concert van slipknot!
  Id&t heeft hier een grote vergissing gemaakt, maar het was het proberen waard. Die jongen had ook niet op het podium moeten klimmen, maar daarin tegen hadden Rob en zijn kornuiten niet met zoveel mensen op hem moeten inslaan, was echt niet nodig.
  Verder was Sensation zeer gaaf en volgend jaar ben ik er zeker weer bij!

    /   Reply  / 
 10. Jermaine

  “ach ronald,de mensen die van trance en dat soort shit houden zijn toch al flikkers,ze hadden gewoon een bom op dat evenement moete gooie,ben je meteen van die debielen af!”

  Gelukkig kom je nu op mij over als een zeer intellectueel, intelligent en volwassen persoon, Daniël! (Ik hoop dat je begrijpt wat “sarcasme” inhoudt?)

  Zoiets had niet hoeven gebeuren, als zo’n act als Rob Gee plus vriendjes niet werd neergezet; “experimenteren” is leuk, maar dit gaat te ver. ID&T was vroeger ontzettend goed bezig met feesten, maar heeft nu helaas het woord “commercie” ontdekt… Heel erg jammer, de spirit van Sensation die er vroeger was is helaas verdwenen. Niet meer 3 maanden van tevoren aftellen, geen kippenvel meer krijgen bij het horen van een Sensation themesong, en te veel geld uitgeven voor een kaartje…

  Verder ben ik het eens met “LaLaLa” :) . Enne Daniël, van welke muziek hou jij eigenlijk? ;)

    /   Reply  / 
 11. Dennis

  als die gast niet op dat podium was geklommen hadden we nog langer van die herrie aan moeten hooren we komen daar voor hardstyle geen metal shit oprotten daarmee iedereen riep na 5 min al boeeeeee boeeeee dat zegt toch al genoeg

    /   Reply  / 
 12. babsy

  Ik ben het men Dennis eens als je na 5 min alleen nog maar boeeee hoort weet je toch al genoeg en dat er mensen massaal weg lopen en/of gaan zitten lijkt mij ook wel duidelijk.
  Ik was er bij en het was echt niet om aan te horen. Als je zoveel geld betaald voor een hardstyle feest wil je ook dat horen en niet hardrock. Met kerst draai je toch ook geen sinterklaar liedjes???
  Dat die gast op het podium klom om ze een lesje te leren had nou ook weer niet gehoeven, maar dat Rob Gee zich dan ook nog eens verlaagt om die gast te trappen samen met z’n “vriendjes” is helemaal belachelijk, daar is de beveiliging toch voor.
  Maar door die gast was die pokkeherrie wel snel afgelopen.

    /   Reply  / 
 13. JED

  Waar ik me ook erg over verbaas, is het feit dat die flapdrol zo maar het podium op kon komen! En dat er pas beveiliging ter plaatse was nadat die jongen helemaal lens was getrapt! Bij binnenkomst ben ik van top tot teen gecontroleerd, ik mocht een proefmonstertje waar parfum in zat niet mee naar binnen nemen, ik zei nog cynisch: ”Shit, val ik hier ff door de mand met mn GHB!” Je zou dus denken dat het wel snor zit met die beveiliging. Valt me heeel vies tegen dit.
  Dat elke bezoeker dan weer over 1 kam wordt geschoren, vind ik dan ook weer nergens op slaan. ”Dat soort mensen”, kom op zeg, laat iedereen lekker in zijn waarde! Ik ben ook geen doorgewinterde hardcore freak, en houd van alle soorten muziek. Wel vind ik het heerlijk om zo nu en dan eens lekker los te gaan op zoiets als Sensation.Al die agressie tegen elkaar, ik word er zooow schijt ziek van, wat kan jou ‘t verrotten dat een ander metal niet kan waarderen, en niet iedereen van hardrock houdt, of van hardstyle? Die diversiteit maakt de mens juist zo interessant en uniek, laten we dat gewoon in elkaar waarderen.Waarom zit ik me hier eigenlijk ook te verdedigen??

    /   Reply  / 
 14. bart

  ik heb de 1e 5 reacties gelezen en kan maar 1 ding zeggen: houd je bek hyporcrietelingen. Ik heb iedere muziekstyle in mijn leven met plezier geluisterd en hardcore heeft gewoon mijn passie. En niet iedereen vd 35000 is hetzelfde he. Sta zelf open voor hardcore. Openstaan is goed. Maar je gaat toch ook niet in een 50cent-concert jan smit of Rob Gee draaien?

    /   Reply  / 
 15. patrick

  over t algemeen is de beveiliging bij alle podia deze organisatie slecht, mag niet te veel kosten he. tja dan kan er wel eens een held ( op sokken ) bij de hand gaan doen… maar dan die gast die iemand van achteren, terwijl die gozar op de grond ligt, tegen zijn nek en zijn achterhoofd staat te schoppen? sorry hoor maar dan ben je voor mij echt een laffe hond! ik hoop dat ie ff een paar weken mag gaan zitten, bah!
  zou deze promotie ook interessant zijn voor gezellige feesten in t buitenland of is dit een pr stunt?

    /   Reply  / 
 16. Alex

  Aan al die hypocrieten hier die lopen te zeiken over open staan voor andere stijlen: wil ik wel is zien wat er gebeurt als ze hardcore draaien op dynamo of rock am ring. Wil je wedden hoeveel dat gewaardeerd wordt?!

    /   Reply  / 
 17. Béés

  Ik snap dat die Duncan ambities heeft om een world leading event te maken, maar hoe dom kun je zijn…..DUNCAN!!!! Eerst maak je een main-stream event om je vervolgens daartegen af te zetten. Experimenteren doe je in het klein! niet ten koste van zoveel mensen die zo’n hoge entree betalen voor een feest! Zijn we net van die [email protected]#%king discotheken af waar iedereen zijn eigen zin doordrijft…
  maak jij er weer zo’n ‘oldschool’ discotheek van! Feesten zijn kick, omdat er gelijkgestemden zijn..da’s perpect èn weinig
  heibel…niet meer doen Duncan! Ik was de hele dag bij awakenings….YEAH!!! Peace Duncan

    /   Reply  / 
 18. Ronald

  Alex, er zijn metal bands die hun muziek met stevige beats combineren. Luister maar eens naar Remanufacture van Fear Factory. Of een industrial metal band als het cANADESE sKINNY pUPPY En raad eens: bij een concert van hun is er nog nooit geknokt. Sorry, maar dit beeld bevestigd weer hoe weinig men vernieuwing in de dance accepteert. Ik bezoek al heel lang metal concerten, daar kom ik gewoon ,mensen tegen die in een Bob Marley shirt lopen. Ga ik ook niet meppen. Laat die Rob Gee nieuwe dingen proberen misschien komt er wat uit waarmee beide groepen tevreden zijn. Dit is gewoonweg zielig zo’n reactie. En daarbei dat feest duurde 7 uur, als het je niet bevalt ga je toch ff wat anders doen, biertje drinken ofzo, wei zegt dat je moest kijken. Niemand. Sta open voor nieuwe stijlen en wordt wat toleranter…

    /   Reply  / 
 19. Ronald

  Alex, er zijn metal bands die hun muziek met stevige beats combineren. Luister maar eens naar Remanufacture van Fear Factory. Of een industrial metal band als het Canadese Skinny Puppy. En raad eens: bij een concert van hun is er nog nooit geknokt. Sorry, maar dit beeld bevestigd weer hoe weinig men vernieuwing in de dance accepteert. Ik bezoek al heel lang metal concerten, daar kom ik gewoon mensen tegen die in een Bob Marley shirt lopen. Ga ik ook niet meppen. Laat die Rob Gee nieuwe dingen proberen misschien komt er wat uit waarmee beide groepen tevreden zijn. Dit is gewoonweg zielig zo’n reactie. En daarbij dat feest duurde 7 uur, als het je niet bevalt ga je toch ff wat anders doen, biertje drinken ofzo, wie zegt dat je moest kijken? Niemand. En ga je daarna kijken naar iets wat WEL van je gading is, tjonge jonge wat een moeite. Sta open voor nieuwe stijlen en wordt wat toleranter…

    /   Reply  / 
 20. Ronald

  En daarbij: het was van te voren bekend wat er zou komen, dus als het je niet bevalt waarom dan toch gaan?

    /   Reply  / 
 21. Menno

  Het is zelfs hier te zien dat niet iedereen gelijk is, en dat is maar goed ook, de mensen die niet geweest zijn vinden het maar belachelijk en de mensen die keurig 63 euro betaald hebben vonden het niks, en dan denk ik dat de mensen die een kaartje hadden het meest recht van spreken hebben, en het was ook gewoon triest, misschien nog niet eens het optreden, maar het geluid kwam maar van 2 boxen en niet van de standaard 8 boxen in het midden, dat heeft ze de nek om gedaan, om van het ene moment lekker hard dan op de achtergrond een metal te horen dat klinkt ook niet, en dat kunnen de metal freaks bevestigen… al met al was Black dus top voor 6 uur en 35 min, dat is dan 10 euro per uur :)

    /   Reply  / 
 22. JED

  Ik had mijn kaartje in april al gekocht, toen was het dus nog helemaal niet bekend dat Rob Gee ook met zn bandlewden ook zou komen…dus die vlieg dat wel van tevoren al wisten wat er zou komen, gaat voor een deel toch niet helemaal op. Ik ben het ermee eens dat zo’n optreden maar een uurtje is, en dat je makkelijk even een biertje en een hapje kunt gaan eten en drinken buiten de dansvloer, ik heb dit ook gedaan. Baalde even dat het optreden tegen viel, maar ben toen gewoon met mn vriendin weggegaan en heb maar ff n short break genomen. van die hele knokpartij heb ik gelukkig niks gezien, ik zou dr best van geschrokken zijn denk ik, want ik vond de beelden achteraf al erg schokkend.Jammer dat er 1 persoon op die 35.000 man is geweest die zijn frusraties niet in bedwang kon houden.

    /   Reply  / 
 23. de Rooy Bart

  Als ik Rock muziek wou horen had ik in Belgie gebleven en had ik op Torhout/Werchter gestaan. Had mij veel minder geld gekost. Expermenteren doe je niet op een evenement als Sensation.

    /   Reply  / 
 24. babsy

  Ben ik het helemaal mee eens.

    /   Reply  / 
 25. Ronald

  Nu weet ik in ieder geval weer waarom ik nooit na dat soort feestjes ga cq ging. Veel te bekrompen…

    /   Reply  / 
 26. Blondtjuh

  Hieruit blijkt dat jij te bekrompen bent om dit te begrijpen…

    /   Reply  / 
 27. dicko

  sensation was echt super tof
  toen die rob gay ging spelen was het echt grapig iedereen riep boe en ging op de grond zitten.
  toen dat die eindelijk het pdium af ging was de zweer weer super. en altijd dat slappe verhaal van veel drugs en bla bla dat valt echt mee ik gebruik zelf geen drugs maar de zweer is daar echt gewoon toppie lekker dance lekker feesten en wordt je moe chil je effe op de tribune met je chik ofzo;) en de jeugd van tegenwoordig was ook wel effe tof deed het beter als die kut metal band oprotten met die gekken lijkt wel de jostiband op een hard style feest volgend jaar kom ik zeker weer want sensation is mooi leuk en een vette ervaring

    /   Reply  / 
 28. Ronald

  Nee Blondtjuh (treffend gekozen) dat heeft niks met bekrompen te maken, maar met het type mens. Als er al iemand geslagen wordt omdat ie wat nieuws probeert wil ik daar gewoon niet bijhoren. En daarbij ik hou nit van die boemboemherrie die ze daar draaien, dus…

  @ dicko: de ZWEER was super??

    /   Reply  / 
 29. dennis

  Die rob Gee en zijn crew zijn een stelletje lozers,totaal geen respect meer voor.. Iemand in elkaar rammen terwijl de security er bovenop staat om in te grijpen,maar hem eerst even murf slaan! Echt een grote lozer!!

    /   Reply  / 
 30. Ronald

  Eh volgens mijn interpertatie werd hij en zijn crew eerst aangevallen hoor. En ja als je dan aan apparatuur zit, ik zou hetzelfde doen. Van mijn apparatuur afblijven, opzouten!
  Dus die gozer uit het publiek is de loser hoor…

    /   Reply  / 
 31. gossiperikelaar

  wat een geneuzel allemaal! heerlijk, dit is toch gewoon op en top puur sensation:sensatie! smullen. die rob gee dacht wat zidane kan kan ik beter! hebben we toch weer wat om over te babbelen.. eendert wie slaag verkoopt, een domme fool is het en blijft het (alleen is zidane geen fool!). toch logisch dat je zo’n verandering in de muziek niet trekt als je net lekker staat te ‘grooven’ op hypnotische beats, eventueel met een fijne substantie in je lichaam.. daar ging het toch in zekere zin om in dance? een groove die je mee op reis neemt? waarom werd er niet gekeken naar wat bijv o.a enkele nederlandse producers innovatief teweeg brengen in de hardcorestijl? zelf heb ik niks met sensation, maar heb zeer veel respect voor duncan voor organiseren van zoiets, als de bezoekers het zoveel geld waard vinden en zich amuseren, waarom niet?

    /   Reply  / 
 32. Blondtjuh

  Lieve Ronald,

  Blondtjuh is toevallig mijn nickname omdat ik blonde haren heb, en dat zegt helemaal over mijn intelligentie.
  Het punt wat ik maakte en jij niet begreep is dat er € 63,- betaald wordt voor een kaartje en je dan niet te horen krijgt waar je voor komt.
  Experimenteren is leuk voor een party waar meerdere zalen zijn of een gratis festival als bijvoorbeeld Parkpop.
  Tuurlijk keur ik niet goed dat die kneus op het podium klimt. Door hem staan alle partygangers weer in een verkeerd daglicht.

  Mocht ik het niet makkelijk genoeg uitgelegd hebben zodat jij het kan begrijpen dan hoor ik het wel.

    /   Reply  / 
 33. Ronald

  Ik begrijp het, zoals altijd moet er 1 rotte appel het weer verzieken voor de rest.
  Maar blijft het feit dat zo’n DJ nieuwe dingen mag uitproberen. En als dit je niet beviel voor dat geld, er was heus wel wat anders wat je wel beviel.

    /   Reply  / 
 34. babsy

  Hey Ronald je was er niet bij das punt 1
  Je houd niet van de muziek das punt 2
  Dus naar mijn mening heb je er ook niet veel over te zeggen dan, wat jij vind hoeft niet iedereens mening te zijn.
  Mij mening is dat je pas weet waar je over praat als je erbij bent geweest.
  Ga dan niet lopen oordelen over anderen waar je niks van weet.

    /   Reply  / 
 35. pierrre

  Da’s dan een les voor Duncan. Mensen met een bekrompen muzieksmaak (bedoel ik niet de mensen mee die van hardstyle houden en normaal reageren) hoef je nix anders voor te schotelen. Maar die gozer doet aangifte, voor iets waar die zelf aan begint, geloofwaardig!!

    /   Reply  / 
 36. Ronald

  Nee maar op basis van wat ik gelezen heb kan ik prima mijn mening erover geven he. Vechtpartij is een vechtpartij, of je er bij was of niet, babsy

    /   Reply  / 
 37. dennis

  Rob Gay wordt zijn nieuwe naam en laat hem alsjeblieft in Amerika blijven!!
  Ga daar maar LOZER-muziek draaien!!

    /   Reply  / 
 38. Remco

  Harcore?
  Dat is toch allang dood jongens.
  Sensation is een hardstyle feest.
  En hardrock is ook een harde style.
  Dus het kon gemakkelijk.
  Ik geef jullie allemaal ongelijk als jullie het niets vonden.

  Ik ben ooit eens voor de lol naar een concert van tiesto geweest en daar zag ik ook ineens dinand optreden of een fanfare band en iedereen vond het geweldig destijds.
  Dus jullie zijn wel een stel zeikerds hoor.
  1 verkeerde act en meteen is het rellen.
  Dan kan je beter de normale trancebezoekers hebben.
  Die staan wel voor iets meer open dan alleen maar kaboenk kaboenk.
  Want dat is het enige waar jullie soort nog naar luistert.

  Ik heb waardering voor ALLES dus ook voor wat rob gee gedaan heeft daar met slipknot.
  En zeg nou zelf als het aangeslagen had dan hadden jullie het allemaal geweldig gevonden.

  Stelletje overjarige pubers.

  GreeeeeetZ,

  You’re master of CNC ;)

    /   Reply  / 
 39. JED

  Hmm…vreemd dit. 1 idioot van bijna 40.000 man springt ‘t podium op met zijn opspelende ADHD en zijn frustraties die hij niet meer onder controle kan houden…en vervolgens zijn alle bezoekers voor het gemak maar een stelletje zeikerds en overjarige pubers…okeeej dan, als dat nou niet het toppunt van bekrompenheid is, dan weet ik het ook niet meer!

    /   Reply  / 
 40. Kevin

  Ja dan ga ik gvd wel naar een rockconcert

    /   Reply  / 
 41. Ronald

  ik begreep dat het ongeveer een half uur duurde. Tjonge, moeilijk he ff de tijd doorkomen dan, Kevin? Aansteller

    /   Reply  / 
 42. DANNy

  het slaat tog nergens op dat ze hardrock gaan draaien op een hardstyle/hardcore feest. Je gaat tog oowk nii tijdens MOH ook geen rolling stones neer zeteen. of tijdens rock werchter ook geen angerfist neer zette.Dat slaat nergens op.Al die bezoekers hadde het podium op moete gaan en die rob gee en de gasten van slipknot erom heen neer moete slaan.

    /   Reply  / 
 43. Bas

  op sensation black hoort geen slipknot thuis!!

    /   Reply  / 
 44. [email protected]

  Jullie zien het niet, dit is een aanval vanuit de metal wereld op die belachelijke eentonige hersenloze kanker herrie van jullie, en daar willen die rakkers best wel een klapje voor incaseren GRAAG zelfs. Een dezer tijd is het over met die belachelijke commerciele kutherrie die iedereen kan maken, en komen de echte muziekanten weer tevoorschijn, mensen die muziek maken en niet met 2 hersencellen een beetje aan een paar knopjes lopen te draaien terwijl niemand het verschil hoort in geluid. Dat is pas zielig, dat er 1 of 2 losers zijn die het maken kan ik al niet snappen, maar dat er zoveel slacht rijpe schaapjes zijn die meegaan in die simpele muziek dat noem ik ongeloofwaardig. Respect voor slipknot voor het openen van de aanval, maak ze gek! Eigenlijk zijn jullie gewoon kanker laffe mietjes, als jullie bij een metal concert met zoveel man die eencelligemuziekvorm van jullie proberen af te spelen is binnen 5 minuten de hele tent plat, en zijn er minimaal 10 doden niet te betreuren.

    /   Reply  / 
 45. Danielle

  omg, ik bedoel, like dude, jij hebt er duidelijk dus zó geen verstand van eh. Ik bedoel, like, het is zo onwijs toffe muziek, als die uitermate getalenteerde intelligente en creatieve DJ’s beginnen te draaien dan voel ik meteen de drang om XTC te nemen en me te verliezen in deze donkere enge wereld. omg, like, dude, shut up, want eeh, je hebt er zo geen verstand van. na-ah.

    /   Reply  / 
 46. Anna

  Pff.. doe nou gewoon niet zo stoer met je like en dude, want je bent gewoon fake. en jy & XTC? je weet niet eens wat het is man, dus shut up met je stoere verhaaltjes.

    /   Reply  / 
 47. [email protected]

  Kijk normaal heb je laten we zeggen 20 goede nummers die een band speelt op een avond. Maar die losers hebben niet het talent om 20 goede nummers te maken, ze “denken” dat ze een goed nummer hebben, dus laten ze die meteen een uur duren, anders heb je nooit je zielige avondje vol. Naarmate het vordert in de carrière zijn er wel dj’s die denken *schrik niet* 10 goede nummers te hebben na 5 jaar hard werken. Dus dan heb je al snel een avondje vol. Om die hersenloze muziek aan te horen, heb je natuurlijk verdovende middelen nodig anders overleef je het niet. Middelen die de hersenactiviteit voor een groot deel stil leggen. Naarmate de primitivelingen meer van deze verdovende middelen gebruiken blijven ze in de sfeer van lage hersenactiviteit hangen. Deze groep noemen we meestal MBO’ers (of nog lager) die heel handig ingezet worden voor allerlei klusjes die de gemiddelde intelligente Nederlander niet wil doen, zoals auto’s repareren, schoonmaken, muurtjes metselen, vuilnis ophalen enz.

  Er is een verklaring voor het feit dat deze lagere vormen van leven denken dat ze belangrijke bouwstenen zijn van de maatschappij, hoewel het niveau te vergelijken is met dat van een niet ingeburgerde bejaarde politieke analfabetische blinde asielzoeker uit zuid – Kazakstan, wij maken ze natuurlijk wijs dat ze belangrijk zijn, anders zouden ze wel is in opstand kunnen komen tegen het hongerloontje waarvoor deze mongolen vaak werken. En later terugkijkend op hun leven hebben ze hoop ik wel en beetje spijt van hun simpele manier van leven. Daarom ben ik ook voor de legalisering van hard drugs, laat ze zichzelf maar kapot maken scheelt ons weer werk. Ik snap jullie wel hoor, als jullie ons eens zouden snappen, …. Er zou een wereld voor jullie opengaan. Het is maar goed dat wij die deur mooi gesloten houden de verantwoordelijkheden die bij deze hogere vorm van leven en ervaringen komt kijken is niet voor jullie simpele bewustzijn weggelegd jullie hersentjes zouden wel eens kunnen ontsporen… en sja, wie moet dan mijn wc ontstoppen en mijn vuilnis ophalen, IK NIET!

    /   Reply  / 
 48. branco

  voor de meeste hier.. oke is een beetje late reactie maar goed.. dat ze de tent plat maken als ze bij een rock of metal event hardstyle draaien is wel logisch he.. mag je blij zijn dat het hele publiek niet op het podium was gestormd. Want dan had je pas echte escallatie gehad… daarom doen ze het ook niet bij een metal concert. En zijn die feesten in genre’s verdeeld. nou noem jij dat echte muziek wat die hardrock / metal gasten doen? dat is gewoon zinloos op een gitaar staan raggen en een artiest neer zetten die moet braken maar niet wil lukken. zo klinkt hardrock / metal voor ons hardstyle lief hebbers in de oren. en betreft eencellige muziek vorm. dat zie jij verkeerd want je hebt geen verstand van de techno en house wereld. want hardstyle mag dan wel met computers gemaakt worden en keyboard. en weet je wat daar de reden van is waarom dat hardstyle met de computers wordt gemaakt? zal ik dat eens uitleggen? omdat er geen instrumenten bestaan die dat zulke geluiden op de hand kunnen produceren, daarom wordt het met softwares gedaan omdat die instrumenten die dat zulke geluiden moeten produceren zo duur zijn dat ze onbetaalbaar worden want er bestaat geen instrument waarmee je op de hand dit zulke sounds effect door de bas kunt maken. maarja dat snap je niet natuurlijk. buiten dat wordt hier wel gesproken over. nieuwe muziek soort uitproberen en dit en dat. mensen betalen 63 euro of zelfs meer voor een vip ticked voor een hardstyle event. dan verwacht je ook gewoon jou muziek. elke event heeft zijn muziek werelden. je kunt geen metal combineren in de house wereld. die mensen willen die herrie van een gitaar niet horen. en dan kunnen mensen 100x zeggen als het je niet bevalt moet je er niet heen gaan. nee rob gay was op de verkeerde plaats op de verkeerde tijdstip beland en in een verkeerde wereld terrecht gekomen. je zuld geen hardstyle liefhebber op een metal event zien. daarom zijn alle events verdeeld in genres.. Trance-Energy is puur Trance. hardstyle kan je vergeten daar want mensen komen daar alleen voor de trance. je gaat toch ook niet bij AC/DC event onverwachts Angerfirst neer zetten.. en dan redeneren. we willen iets nieuws proberen in de muziek stylen. dat gaat gewoon niet. deze mensen kennen sensation black alleen als hardstyle event. mensen verwachten geen metal daar. oke 1 nummer was misschien genoeg geweest maar het hoord daar gewoon niet. en of het een eencellige muziek is of niet. geloof me het was niet om aan te horen. mensen om me heen gingen zitten op de grond en riepen booeeee oprotten met die mongool. ik betaal niet om naar kut muziek te luisteren. is nou eenmaal zo. als mensen metal horen wil gaan ze wel naar het bestemde genre event. Dand wordt er hier verteld dat 1 gast de sfeer van 35000 man verziek heeft? de hele arena was hem dankbaar!! dank zij hem was die herrie meteen afgelopen. toen hij het podium op liep en die rob gay sloeg sprongt het publiek op en aanmoedig hem nog van jeeejjjjj daar kwam een gejuig van een opluchting! eindelijk iemand die daar wat aan doet. die goser heeft de sfeer juist gered. 35.000 man waren zelfs dankbaar dat die het deed want het was een half uur een en al kut herrie. werd er niet goed van. wat had rob gay gedacht met slip snot? dat ze ff heavy metal kennen draaien in de hoop dat iedereen nog harder gaan juigen dan bij hardstyle?? in zijn dromen. metal heeft niks te zoeken bij een hardstyle event. bij een rock concert hoor je ook geen Dj-Zany. sensation black is gewoon de house wereld punt en daar hoord gewoon geen rock in thuis zelfs niet om te proberen. mensen die hier beweren dat wij eencellige muziek luisteren. waarom neem je de moeite om het video te kijken en te komentaren geven? moet je niet terug naar je eigen rock wereld? want het heeft geen zin als rock metal liefhebber hier je gelijk te halen dat metal een mooie muziek is. deze gelijk ga je onder sensation black liefhebbers niet krijgen. rock is geen hardstyle klaar. en door deze voorval bestaat er geen sensation black meer. want in 2007 was er geen black meer tot nu 2014. en dat hebben we te danken aan rob gay met zijn metal experiment die geen succes was.. en hardstyle ja en hard rock is degelijk niet het zelfde als mensen beweren dat hard rock ook een harde style is is toch ook hardstyle. nee vriend dat zie jij helemaal verkeerd. het is een harde stijl op een andere manier. dat is harde stijl met een gitaar.. klinkt hard is ook hard maar niet de sensatie en intensie van het gevoel van hard.. het is hard op een andere manier. mensen die van hard houden dan nu hardstyle en horen die harde gitaar, maar er ontbreekt wat aan dat harde stijl van rock. en dat is de adrinaline.. bij black komen mensen voor de bass en beats die in de maag dreunen. in de hardstyle wereld komt geen gitaar in voor. dus hoe kunnen house mensen dan in eens omslaan om van metal te gaan houden??? zit je net lekker in de beat komt er zo’n oor verdovende gast waarvan de kapper volgens mij is overleden het podium op geragt. sorry dat waarderen ze niet. dus ga hier niet vertellen wat het verschil is van hardstyle en heavy metal. het past gewoon niet bij elkaar. zijn 2 komplete verschillende werelden. en metal heeft gewoon niks te zoeken op een hardstyle event. dat die lekker oprotten naar amerika en daar hun pokke herrie maar draaien. dit is nederland. het land van house.. want als metal / rock werkelijk gelifd was in nederland, waarom zijn er in een jaar 10talle events met hardstyle? en geen metal rock? omdat de vraag er gewoon niet na is. en eencelligemuziek of niet. er worden 10 talle events met dit muziek gehouden en van rock / metal mischien een paar. maar metal en rock zal in nederland niet winnen tegen hardstyle lovers. en dat zal altijd zo blijven. dus als je het mij vraagt. ik was blij dat die gast het podium op ging. dat was echt de opluchting. iedereen begon te juigen toen de hardstyle weer begon. dat was echt een adrinaline om je muziek weer te horen. maar dat snap je niet als je er niet geweest bent

    /   Reply  / 
 49. Ronald

  Branco. Ik zal een beetje proberen op je stuk te reageren, maar bijna niet te lezen. Dat waarderen ze niet? Ik heb vrienden die zowel naar metalfeesten gaan als naar hardstyle/hardcore party’s (-hardstyle-/of core klinkt voor mij allemaal even simplistisch, maar oke). Een maat van mij speelt basgitaar in een metalband, maar gaat af en toe dus ook naar feesten als Q Base. Dat heeft alles te maken met tolerantie, openstaan voor andere stijlen. En als je je een beetje er in verdiept hebt (blijkbaar niet) weet je dat er DJ’s zijn die gitaarstukken in hun sets gedraaid hebben. Zo is er een nummer dat de gitaarpartij van Slayer’s Reign In Blood heeft gebruikt. En dezelfde Rob Gee heeft een heel metalalbum (Fear Factory- Demanufacture) in de remix gedaan onder de naam ‘Remanufacture’. Gewaardeerd door metal-én danceliefhebbers. Hetzelfde geldt voor Rammstein. Ik ben naar concerten van Rammstein geweest met mensen die over het algemeen alleen maar naar hardstyle en aanverwante stijlen luisterde. Er zijn ook DJ’s die tijdens hun set shirts aanhebben van metalbands.
  Waarschijnlijk ben je pas een beginner, zit je nog niet zo lang in de scene, is het wel? Je moet nog veel leren in ieder geval,dat is wel duidelijk uit je stukje. Nog heel veel te leren.

    /   Reply  / 
 50. Ronald

  Branco , als kenner weet je natuurlijk ook dat binnenkort een festival in Rotterdam is met zowel metal als de harde elektronische muziekstijlen als drum n bass en hardstyle.
  Misschien iets voor jou als liefhebber? Genoeg te doen op electronic stage…
  http://www.baroegopenair.nl

    /   Reply  / 
 51. Branco

  dan weet je ook dat in november weer Qlimax aan gaat komen, ga ik liever daar heen, dan weet ik zeker dat ik alleen hardstyle te horen krijg en geen metal rommel :)

    /   Reply  / 
 52. Branco

  Dan weet je ook dat in November weer Qlimax event eraan gaat komen, Dan ga ik liever daar heen dan waar jij heen zou gaan, want bij Qlimax heb ik de garantie dat ik alleen Hardstyle zou krijgen. en geen metal rommel..

    /   Reply  / 
  1. Ronald

   Ik ga gewoon naar BoA. Dan kan ik van metal én drum n bass (wat ik ook e.d. genieten. Beetje varieren. Blijf jij maar lekker kortzichtig aan een genre vasthouden, Branco…

     /   Reply  / 
 53. Branco

  Ja luister wij zijn niet allemaal zoals jou die wel open staat voor dat muziek. metal moet ook interessant zijn om ervan te houden maar als de hele genre jou niet raakt en het tegendeel laat voelen kun jij zeggen wat je wilt. mensen groeien op met house of met meerdere smaken. kijk maar eens naar de mensen die alleen maar nederlands talige tranentrekkers muziek luisteren. heel de dag andre hazes , frans bauer etc. die mensen zijn er met de paplepel ingegoten. daar hoef je ook niet met hardstyle aan komen zetten of met metal. die mensen hebben er geen interesse in omdat die intensie er niet voor is. en ik luister 31 jaar naar hardhouse , hardtrance , hardstyle.. ik ken die muziek wel, alleen ik vind het geen flikker aan. dat jij er wel van houd geniet zelf er dan van. laat iedereen gewoon in zijn waarde of het nou eencellen muziek is of dat braakselherrie van jou. geloof me echte hardstyle liefhebbers zullen metal nooit mooi gaan vinden en blijven trouw aan die hardstyle. voor jou klinkt het alleen maar als boem boem muziek. voor ons klinkt dat wel meer als alleen boem boem, het probleem is dat vele niet weten hoe je naar zo’n muziek luisteren moet, dat is bij metal het zelfde. voor ons klinkt het als geragt op de gitaar en beetje lopen schreeuwen in de microfoon. dat wat jij erin mooi vind en hoord horen wij niet. omdat wij house liefhebbers niet weten hoe je naar metal luisteren moet dus wordt er oppervlakkig naar geluisterd. en dat pakt dan zo uit. maar het ging zich erom dat ze metal met hardstyle deden combineren wat goed fout is. het zijn gewoon andere werelden en andere gevoel voor muziek. dat kan jij niet veranderen, dat jij er wel voor kiest om naar hardstyle te luisteren dan naar rock en metal en weet ik wat betekend dat jij gewoon meer smaken hebt. wij dus niet. want andere muziek soort boeit ons gewoon niet. daarom blijven wij in het ene genre hangen omdat het voor ons geen betere muziek is dat ons die intensie geven kan. iedereen heeft wel eens metal gehoord en rock etc dat bevalt gewoon niet beter. nou en dat is een eindloze discussie tussen wat JIJ alleen vind en dat wat het algemeen ervan denkt. als jij daar heen gaan wilt met drum en bass etc moet je dat doen jongen.. ga genieten daar.. wij genieten op onze eigen events wel.

    /   Reply  / 
 54. Ronald

  Branco. Hoe oud ben je? 15?
  Je weet nog niet veel over muziek he? Dan had je geweten dat ook hardstyle zich door ontwikkeld heeft en DJ’s van allerlei soorten electronische muziek veel samenwerken met rock/metalmuzikanten. En dat op de huidige festivals zowel metalheads als hardstyle liefhebbers te vinden zijn. Ook op feesten als Qlimax dus. En dan weet je dat er wereldwijd meer metalevenementen zijn. Iedereen kent wel Graspop Metal Meeting en Wacken Open Air. Festivals die internationaal bekend zijn. Ook zijn die evenementen er al sinds jaren 70. Commercieel gezien gaat het ook beter met metal. Een Metallica album staat al jaren in de Top 25 van best verkochte albums allertijden (ruim 3 jaar genoteerd in albumlijst). Heb ik nog geen enkele hardstyle artiest zien doen… je moet wat ik al zei nog veel leren.

    /   Reply  / 
 55. Eef

  Hardstyle. Simplistische, infantiele rommel. Als ik naast een heimachine ga staan en er een melodietje over heen maak, kan ik het al uitbrengen. Afvoerputje van de muziek.

    /   Reply  / 
 56. Branco

  als er iemand hier 15 is ben jij dat, jij probeert mensen te overtuigen dat ze naar metal moeten luisteren , ter correctie. hardstyle is ontstaan uit hardhouse en hardhouse uit hardtrance en hardtrance uit trance en trance uit dance en dance uit 80′s en 90′s wat nu oldschool genoemd wordt en daar zit geen een metal bend in. dus geloof wat jij geloven wilt ronald ik respecteer jou smaak, maar respecteer gewoon dat mensen gewoon niet van metal houden. en eef jij moet helemaal je bek houden, want je kunt niet eens mee praten waar het exact om gaat. als je hardstyle afvoerputje muziek vind, kom hier dan niet reageren op een hardstyle rock forum discussie. kom dan met iets zinnigs, jou mening heeft niemand een boodschap aan. dus als jij er niet bij was in 2006. dan kan jij helemaal niet eens mee praten

    /   Reply  / 
 57. Bianca

  schei toch uit mens, heavy metal heeft niks te zoeken bij een hardstyle event oprotten met die kut herrie. dat ze die braak muziek ergens anders maar gaan dumpen. en wat zeg je ronald? er zijn meer metal en rock events dan house? hahahaha sure!! dat geloof alleen jij he.. als dat zo is waarom moet rob gay en slip-snot zijn volk proberen te zoeken bij de hardstyle event. flikker toch op man, zielig dat zo’n rock band zijn fans probeerd te halen tussen de hardstylers. hahaha als rock metal zo goed was, hebben ze het niet nodig om bij black te komen in de hoop fans te krijgen. ik was daar ook, heb een half uur naar die kut herrie moeten aanhoren. het was echt kut muziek. kutter als kut gaat nie..nou ik luister liever naar de eencellen muziek dan die hele metal rommel met onverzorgde metal types moet aanhoren. van een kapper hebben ze zeker ook nooit gehoord. bah bah wat zijn dat onverzorgde types.. blehh hardstyle 4 life baby ! enne zeker QLIMAX in november ga ik zeker heen :D

    /   Reply  / 
 58. Eef

  Degene die andere soorten muziek afkraakt ben jij Branco. En wie zegt dat ik er niet bij was? Ik heb zulke feesten kapot zien gaan aan intolerante kortzichtige types als jij. Iemand in elkaar slaan omdat hij iets draait wat niet bevalt? Dat vind je dus kennelijk normaal. Ga nu vaak naar metalfeesten. Daar heb ik nooit wat zien gebeuren. Je reageert als een kleuter, Branco.

    /   Reply  / 
 59. Ronald

  Inderdaad Bianca. Wereldwijd meer metalevenementen inderdaad. Noem jij eens 1 specifiek hardstyle buiten de Nederlandse grenzen dan. Daarbij is er elk weekend wel een metalgerelateerd concert in clubverband. Ik heb er gister nog 1 bezocht. Elke grote stad heeft wel een podium wat zich op metal richt.Wat je ook van metal vind het heeft tot nu elke nieuwe hype overleefd. En bands als Slayer en Metallica bestaan niet voor niks al meer dan 30 jaar en gaan nog steeds de wereld rond. ( Aantal verkochte geluidsdragers/Dvd’s van Metallica wereldwijd ligt op ca.150 miljoen). Verkoopcijfers die niemand meer haalt vandaag de dag. Die wereldwijde erkenning moet hardstyle nog maar zien te krijgen. Dat staat nog in de kinderschoenen.

    /   Reply  / 
 60. Eef

  In Rotterdam is onlangs Hollywood gesloten. Failliet. Een tent waar de laatste jaren de nadruk lag op hardstyle en aanverwante bagger. Een metaltent als Baroeg is nog steeds open. Zegt genoeg.

    /   Reply  / 
 61. Branco

  dat die gast op het podium stapt, keur ik zeker niet goed. daar geef ik iedereen gelijk in. maar door die gast is die herrie wel afgelopen. dat ik metal afkraak is dat jullie ook onze muziek afkraken als eencellen muziek benoemen nou kunnen wij ook, ik reageerde tevens op de vorige berichten van 2006. dat er een nieuwe discussie komt is met toeval, maar zo blijkt wel dat die heavy metal gasten zwaar doof zijn. want ze reageren niet op het publiek. mensen roepen meerdere keren boe boe boe. en toch maar door gaan. dus ja metal is niet goed voor je oren zowel voor je lichaam is gebleken. hoe dan ook, 1 nummer was misschien oke geweest. maar gelijk een uur eran vast plakken terwijl de show nog geen 33 min stand houd dat er iemand het podium op klom, ene kant logich want die jongen heeft betaald voor een hardstyle event, en hij wilt dan ook hardstyle horen. dus mensen betalen niet om naar muziek te luisteren die niet thuis hoord. zo zit de steel in zijn vork. als die rock metal hadden geluisterd naar het publiek was het nooit zover gekomen, en bovendien Rob Gee & Kurtis Blow in combinatie met Dj-Showtek klonk gewoon niet, dat het metal geprobeerd werd oke maar waarom mensen boe riepen was puur omdat het niet synchronisch overgangen waren en niet gelijk afgestemd was en dat klonk gewoon kut. ik heb ook genoeg feesten kapot zien gaan daar hebben we geen metal voor nodig want door dit experiment heeft sensation black een slechte imago gekregen en daarom niet bestaand meer is. door dit gezever.

    /   Reply  / 
 62. Bianca

  daar heb je wel gelijk in branco.. het was absoluut niet synchronisch met elkaar afgestemd, zeker niet als de hardstyle uit 8 boxen komen en de rock band in de achterpodium uit 2 boxen. de combinatie klopt niet. maar buiten dat, metal heeft niks te zoeken op een hardstyle event en zo omgekeerd punt. een experiment die ze niet meer zullen herhalen. en betreft die gast die het podium op klom, kan zijn reactie begrijpen. die tickets waren niet goedkoop en die betaalde voor dat waar hij komt, ergste was dat het niet was aangekondigd dat er een rock band kwam. in de line-up stond wel de dj’s maar over rob gee niets, en als dan zoiets uit het niets op het podium gewaaid komt zonder dat het was aangekondigd kan ik de reactie van het publiek volkomen begrijpen. want ik dacht ook van wtf is dit dan.. als het was aangekondigd zowel in de line-up en trailers hadden de mensen zich op voor kunnen bereiden. dit was een fout van duncan en niet van het publiek.

    /   Reply  / 
 63. Eef

  Ja hoor. Door n halfuurtje Rob Gee bestaat Sensation niet meer? Geloof je dat echt zelf? Dat heeft wel met meer factoren te maken. Zoals veel drugs en daar uit ontstane gewelddadige situaties bijv.
  Gelukkig bestaat het niet meer, feesten die vechtpartijen opleveren door intolerant volk, moet je verbieden en niet meer organiseren.

    /   Reply  / 
 64. Branco

  sowieso ronald jij zegt dat wij niet open staan voor nieuwe muziek, wat meen je wat er gebeurd als ze bij AC/DC Concert in een keer the master of hardcore anthem gaan draaien of de Sensation Black Megamix, zonder dat het is aangekondigd, wed ik met jou dat die tent binnen 10 min grondgelijk is gemaakt. Dus ook heavy metal gasten staan niet open voor nieuwe muziek als het bij hun zouden doen, zouden de publiek ook flippen omdat ze voor ac/dc komen en ineens blaast er onderhand 1000 watt decibel hardstyle in je nek. dat gaat echt niet prettig aankomen. geloof me zouden ze dat bij een metal concert doen is de reactie het zelfde als nu hier bij sensation. mensen staan zeker open voor iets nieuws. maar niet op een event dat waarvoor ze betalen en willen horen. op de radio doen we daar niet moeilijk over. wel als er om dure tickeds gaat en ineens heel wat anders krijgt te horen dan waarvoor je bent gekomen. even zo realistisch. dat was bij een rock concert precies het zelfde gebeurd. dus ook zei staan niet open voor iets nieuws in deze aart van.

    /   Reply  / 
 65. Michael

  uhh ja dat is door rob gekomen ja dat heeft in de spits en alles gestaan vanwege dit voorval is sensation black afgelopen in amsterdam. sensation black bestaat gewoon nog maar is verhuist naar ethias arena. en niet meer amsterdam arena, en over drugs gesproken.. dat heb je overal op elke event. bij masters of hardcore en syndicate wordt het meeste gebruikt en knokken van hier tot tokyio dat de ambulance om de 10 min uitrukken ken en toch bestaat het event gewoon nog. dat is gewoon kwestie van beter opletten betreft beveiligers. dat de organisatie goedkope investering doen op controle apparaten op drugs of weet ik het is aan de organisator van het event. mensen proberen het altijd. zowel op events als in de discotheken. dus dan zouden ze heel veel feesten en discotheken moeten sluiten als het om drugs mangel zou gaan. dus die redenering vind ik een beetje onzin, want bij black was normaal weinig loos en goede sfeer geweest, alleen omdat het black heet wordt het negatief neer gezet want white klinkt namelijk wat softer, terwijl bij white meer geknokt wordt als bij black. ook dat heeft in de kranten gestaan bij sensation white 2002 hoeveel ongevallen geregistreerd waren omdat iemand nodig vond armin van buuren na te willen doen. zijn van die dingen hoor

    /   Reply  / 
 66. Branco

  ben ik niet met je eens, drugs heb je overal. discotheken en alle events. dan hebben ze heel wat te sluiten als het daarom zou draaien

    /   Reply  / 
  1. Ronald

   9 van de 10 keer gaat het om dance feesten. Laten we elkaar geen mietje noemen maar dat weet jij zelf ook wel.

     /   Reply  / 
 67. Ronald

  Ik ga met name naar grote festivals als Sziget of Lowlands. Dan kan ik van alle muziek genieten wat ik wel kan waarderen. Overdag rock, ‘ s avonds metal of een vette drum n bass DJ. Ook veel bands die zowel rock en metal liefhebbers verenigen. Bekendste voorbeeld is wel The Prodigy. Daar staan de Slayer shirtjes tussen de Tiesto liefhebbers zeg maar. Die band heeft prima begrepen dat die twee werelden prima samen kunnen…

    /   Reply  / 
 68. Ronald

  * Rock/metal liefhebbers én dance electronische muziek liefhebbers verenigen.

    /   Reply  / 
 69. Branco

  daar heb je gelijk in ronald elkaar van alles toewijden heeft sowieso geen nut, maarja kijk dat zijn jou smaken, wat ik bijvoorbeeld buiten house genres wel mooi vind is bijvoorbeeld Whitin Temptation die vind ik dan weer wel geweldig. wat dat voor een genre is weet ik niet klinkt ook rock achtig maar ook een teentje dance versie in.. dat vind ik dan weer wel mooi. dance en rock zou prima kunnen passen, hoor je wel aan de commerciele muziek. maar metal en hardstyle. uhh nee dat past echt niet

    /   Reply  / 
 70. Ronald

  Within Temptation is een (female fronted)symfonische metalband zoals dat heet. Een van de grootste Nederlandse muziekexportprodukten trouwens.

    /   Reply  / 
 71. Branco

  ja whitin temptation valt onder het softe rock. dat zijn van die mensen die helemaal zwart gekleed zijn enzo. hoe heet dat rock genre ook alweer. niet rock.. maar…. ben het kwijt.. maar die vind ik wel mooi, is ook een soort rock dus. maar kan ook prima naar duitse muziek luisteren geen problemen mee. we hebben wel andere genres alleen ja bij vele gaan ze alle kanten uit. en daar zit niet altijd metal bij.

    /   Reply  / 
 72. Ronald

  Het genre industrial is een genre dat harde beats soms combineert met metalgitaren. Er was een Duitse band die die beide werelden ook aansprak. Atari Teenage Riot. Rammstein is een goed voorbeeld, hetzij ietwat commercieel natuurlijk.
  Within Temptation wordt in de media Gothic-metal genoemd, maar het heeft niks met gothic te maken. Begon als een vrij extreme metalband. Die mensen in het zwart luisteren eerder duistere elektronische muziek dan metal…
  Gratis muzieklesje, Branco. ;-)

    /   Reply  / 
 73. Branco

  jaaa gothic was het.. zo zie je maar net dat we wel verschillen hebben.. dance / trance kan met veel gecombineerd worden. maar hardstyle en hardcore kun je niet combineren.. en klinken zal dat nooit doen. daarom waren de meeste niet blij bij sensation

    /   Reply  / 
  1. Ronald

   Zoek eens wat op in de EBM of industrial stroming, Branco. Muziekgenres met stevige beats en zo nu een dan gecombineerd met (metal)gitaren.

     /   Reply  / 
 74. Branco

  ik ben niet in de wieg gelegd voor metal. vind het echt geen muziek. maar smaken verschil toch

    /   Reply  / 
 75. Ronald

  Dat heb ik met hardcore. Klinkt voor mij echt allemaal hetzelfde. Allemaal beukende bassen op een vierkwartsmaat. Weinig variatie.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>