Knokpartij op Sensation Black. Bezoekers haten rock // Festivals

Sensation BlackID&T-baas Duncan Stutterheim vond dat de bezoeker van Sensation Black naar meer muziek moest luisteren dan alleen hardstyle. En dus werd het optreden van Rob Gee vermengd met metal van Biohazard en Slipknot. Dat sloeg niet erg aan in de Arena gisteren. 35.000 bezoekers riepen boe maar op het podium ging men stug door. Totdat een bezoeker daar eigenhandig een einde aan wilde maken. Hij beklom het podium en liet zich door Rob Gee en zijn crew zo ongeveer knock out slaan, na zelf één tik te hebben uitgedeeld. Bekijk de beelden van de knokpartij.

"Het publiek zal verbaasd zijn", riep Stutterheim deze week nog in de Spits. "In principe gaat het muzikaal misschien niet samen, maar in kracht en snelheid zijn er wel overeenkomsten. Ik verwacht ook niet dat het hele stadion er meteen in mee zal gaan, maar als ze eenmaal gaan spelen, gaat het vanzelf wel los." Dat dit juist op een andere manier gebeurde, had Stutterheim niet durven vrezen. Hij hoopte hiermee dat Sensation Black zijn ‘leading edge’ terug zou vinden.

Niet dus. In totaal zijn er 89 arrestaties verricht. Overigens niet alleen voor knokken, maar ook voor verboden drugsbezit. In totaal cashte de politie 7.500 euro aan boetes. Leuk feessie, dat Sensation Black!

Zie ook:
- Beleef opnieuw de opening van Sensation White 2006
- Coolpolitics: Ellen ten Damme en Duncan Stutterheim

facebook share facebook share

47 Reacties // Reageer

47 thoughts on “Knokpartij op Sensation Black. Bezoekers haten rock

 1. Ronald

  Kinderachtig, heel kinderachtig. Openstaan voor andere dingen is niet erg hoor…

    /   Reply  / 
 2. Daniël

  ach ronald,de mensen die van trance en dat soort shit houden zijn toch al flikkers,ze hadden gewoon een bom op dat evenement moete gooie,ben je meteen van die debielen af!

    /   Reply  / 
 3. Ronald

  Ja zo kan je het ook zeggen Daniel. Maar helaas bevestigd dit weer een beeld van zulke mensen. Ze staan niet voor andere stijlen open. Arrogantie van ja jullie hebben wat wij luisteren maar mooi te vinden…

    /   Reply  / 
 4. natalie

  Hoezo de bezoeker sloeg Rob Gee bijna knock-out, Je bedoelt Rob Gee sloeg de bezoeker bijna knock-out……….

    /   Reply  / 
 5. Dusty Bin

  tja, dit verbaasd mij niet, maar volgens mij je kan niet de publiek de schuld geven. ID&T moeten programmering mensen inhuren die hebben veel meer kennis met nieuwe dance muziek stijlen. Hard Rock op Sensation Black – hoe stoopid is dat, als de publiek hebben alleen trance / hardcore muziek gehoord van de media/radio and grote promoters als UDC of ID&T over de laaste 20 jaren, ID&T kunnen niet verwachten voor een ‘open’ publiek voor z’n extreme muziek form als Hard Rock.
  Duncan als je wil meer info over de nieuwe muziek stijlen als Breakbeat, Grime, dub-step, krump etc. misschien samenwerking met mensen/bedrijven die zijn gespecialiseerd in die formen is een goed oplossing !!!!

    /   Reply  / 
 6. Fabel

  ehm, breakbeat is niet echt nieuw dacht ik, maar iig vind ik niet dat je kan zeggen dat de organisatie hiervan de schuld heeft omdat ze een slechte line-up heeft gevormd… dat geeft het publiek toch nog niet het recht om met iemand op t podium te gaan knocken omdat het niet hun smaak is?

  die band had de hint van het publiek moeten snappen en er op tijd mee moeten kappen…

  ps. @dusty bin je zinsbouw is shit

    /   Reply  / 
 7. ron van meel

  ik was er ook en stond erbij ,hoe het van start ging de arrogantie !!! om te denken dat ,,ons soort dat wel leuk zal vinden ,,als ik nederlands wil horen ga ik ook niet naar acdc ofwel ,wat een slap excuus ik ben in totaal 300 euro kwijd omdat ,de mensen denken voor mij ,,das toff ,,maar waar kan ik mijn geld terug eisen want ik ben hier nog niet klaar mee ,wie zijn meteen gegaan toe dat gebeurden ,,en dus buiten gejaagd door de organisatie ,,so ??????????afz bezoeker van veel feesten ,maar geen id&t meer ,,ik heb gezien hoe die overjarige dj rob gee ,hem met plezier aan het schoppen was ,,en de beveiliging had het te druk met mensen tegen de muur zetten 4 pillen bij kosten je 250 euro dat verdiend beter dan zo,n ouwe vent op het podium in de gaten te houden ,al om al was het mega irritant die politie de hele avond dwars door het publiek heen .. dat wekt agressie !!!!

    /   Reply  / 
 8. Meaufeau

  Dit vind ik echt onwijs jammer. Het is zo ontzettend kortzichtig van het publiek. Sensation Black is toch bedoeld voor de wat stevigere muziek. Waarom wel snoeiharde hardcore maar dan weer geen “metal”-hardcore of metal? Ik luisterde een aantal jaar geleden ook alleen maar hardcore tot dat ik in aanraking kwam met metal. Sindsdien heb ik de hardcore zelfs helemaal gelaten voor wat het is omdat metal mij stukken beter beviel. Ik vind het vreemd dat de mensen wel open staan voor de hardste dance vormen maar zodra er wat stevige gitaren langskomen ze gelijk gaan flippen en het shit vinden. Zo extreem ver ligt dat nou ook allemaal weer niet uit elkaar. Het is allemaal hard en stevig en als je daar niet van houdt ben je op zo’n concert sowieso niet op je plaats.

    /   Reply  / 
 9. LaLaLa

  Die knokpartij was idd klote. Maar om nou te zeggen dat we allemaal flikkers zijn en nog meer van die onzin is echt niet nodig hoor… Verlaag je jezelf nu dan niet net zo erg?
  Veel mensen die naar Sensation gaan zijn juist erg open minded, maar niet voor hardrock en metal! Dat is ook wel heel iets anders. Ik luister regelmatig gewoon naar 3fm en die muziek vind ik allemaal prima, maar als ik een kaartje koop voor een hardstyle event dan verwacht ik ook hardstyle, anders koop ik wel een kaartje voor een concert van slipknot!
  Id&t heeft hier een grote vergissing gemaakt, maar het was het proberen waard. Die jongen had ook niet op het podium moeten klimmen, maar daarin tegen hadden Rob en zijn kornuiten niet met zoveel mensen op hem moeten inslaan, was echt niet nodig.
  Verder was Sensation zeer gaaf en volgend jaar ben ik er zeker weer bij!

    /   Reply  / 
 10. Jermaine

  “ach ronald,de mensen die van trance en dat soort shit houden zijn toch al flikkers,ze hadden gewoon een bom op dat evenement moete gooie,ben je meteen van die debielen af!”

  Gelukkig kom je nu op mij over als een zeer intellectueel, intelligent en volwassen persoon, Daniël! (Ik hoop dat je begrijpt wat “sarcasme” inhoudt?)

  Zoiets had niet hoeven gebeuren, als zo’n act als Rob Gee plus vriendjes niet werd neergezet; “experimenteren” is leuk, maar dit gaat te ver. ID&T was vroeger ontzettend goed bezig met feesten, maar heeft nu helaas het woord “commercie” ontdekt… Heel erg jammer, de spirit van Sensation die er vroeger was is helaas verdwenen. Niet meer 3 maanden van tevoren aftellen, geen kippenvel meer krijgen bij het horen van een Sensation themesong, en te veel geld uitgeven voor een kaartje…

  Verder ben ik het eens met “LaLaLa” :) . Enne Daniël, van welke muziek hou jij eigenlijk? ;)

    /   Reply  / 
 11. Dennis

  als die gast niet op dat podium was geklommen hadden we nog langer van die herrie aan moeten hooren we komen daar voor hardstyle geen metal shit oprotten daarmee iedereen riep na 5 min al boeeeeee boeeeee dat zegt toch al genoeg

    /   Reply  / 
 12. babsy

  Ik ben het men Dennis eens als je na 5 min alleen nog maar boeeee hoort weet je toch al genoeg en dat er mensen massaal weg lopen en/of gaan zitten lijkt mij ook wel duidelijk.
  Ik was er bij en het was echt niet om aan te horen. Als je zoveel geld betaald voor een hardstyle feest wil je ook dat horen en niet hardrock. Met kerst draai je toch ook geen sinterklaar liedjes???
  Dat die gast op het podium klom om ze een lesje te leren had nou ook weer niet gehoeven, maar dat Rob Gee zich dan ook nog eens verlaagt om die gast te trappen samen met z’n “vriendjes” is helemaal belachelijk, daar is de beveiliging toch voor.
  Maar door die gast was die pokkeherrie wel snel afgelopen.

    /   Reply  / 
 13. JED

  Waar ik me ook erg over verbaas, is het feit dat die flapdrol zo maar het podium op kon komen! En dat er pas beveiliging ter plaatse was nadat die jongen helemaal lens was getrapt! Bij binnenkomst ben ik van top tot teen gecontroleerd, ik mocht een proefmonstertje waar parfum in zat niet mee naar binnen nemen, ik zei nog cynisch: ”Shit, val ik hier ff door de mand met mn GHB!” Je zou dus denken dat het wel snor zit met die beveiliging. Valt me heeel vies tegen dit.
  Dat elke bezoeker dan weer over 1 kam wordt geschoren, vind ik dan ook weer nergens op slaan. ”Dat soort mensen”, kom op zeg, laat iedereen lekker in zijn waarde! Ik ben ook geen doorgewinterde hardcore freak, en houd van alle soorten muziek. Wel vind ik het heerlijk om zo nu en dan eens lekker los te gaan op zoiets als Sensation.Al die agressie tegen elkaar, ik word er zooow schijt ziek van, wat kan jou ‘t verrotten dat een ander metal niet kan waarderen, en niet iedereen van hardrock houdt, of van hardstyle? Die diversiteit maakt de mens juist zo interessant en uniek, laten we dat gewoon in elkaar waarderen.Waarom zit ik me hier eigenlijk ook te verdedigen??

    /   Reply  / 
 14. bart

  ik heb de 1e 5 reacties gelezen en kan maar 1 ding zeggen: houd je bek hyporcrietelingen. Ik heb iedere muziekstyle in mijn leven met plezier geluisterd en hardcore heeft gewoon mijn passie. En niet iedereen vd 35000 is hetzelfde he. Sta zelf open voor hardcore. Openstaan is goed. Maar je gaat toch ook niet in een 50cent-concert jan smit of Rob Gee draaien?

    /   Reply  / 
 15. patrick

  over t algemeen is de beveiliging bij alle podia deze organisatie slecht, mag niet te veel kosten he. tja dan kan er wel eens een held ( op sokken ) bij de hand gaan doen… maar dan die gast die iemand van achteren, terwijl die gozar op de grond ligt, tegen zijn nek en zijn achterhoofd staat te schoppen? sorry hoor maar dan ben je voor mij echt een laffe hond! ik hoop dat ie ff een paar weken mag gaan zitten, bah!
  zou deze promotie ook interessant zijn voor gezellige feesten in t buitenland of is dit een pr stunt?

    /   Reply  / 
 16. Alex

  Aan al die hypocrieten hier die lopen te zeiken over open staan voor andere stijlen: wil ik wel is zien wat er gebeurt als ze hardcore draaien op dynamo of rock am ring. Wil je wedden hoeveel dat gewaardeerd wordt?!

    /   Reply  / 
 17. Béés

  Ik snap dat die Duncan ambities heeft om een world leading event te maken, maar hoe dom kun je zijn…..DUNCAN!!!! Eerst maak je een main-stream event om je vervolgens daartegen af te zetten. Experimenteren doe je in het klein! niet ten koste van zoveel mensen die zo’n hoge entree betalen voor een feest! Zijn we net van die f@#%king discotheken af waar iedereen zijn eigen zin doordrijft…
  maak jij er weer zo’n ‘oldschool’ discotheek van! Feesten zijn kick, omdat er gelijkgestemden zijn..da’s perpect èn weinig
  heibel…niet meer doen Duncan! Ik was de hele dag bij awakenings….YEAH!!! Peace Duncan

    /   Reply  / 
 18. Ronald

  Alex, er zijn metal bands die hun muziek met stevige beats combineren. Luister maar eens naar Remanufacture van Fear Factory. Of een industrial metal band als het cANADESE sKINNY pUPPY En raad eens: bij een concert van hun is er nog nooit geknokt. Sorry, maar dit beeld bevestigd weer hoe weinig men vernieuwing in de dance accepteert. Ik bezoek al heel lang metal concerten, daar kom ik gewoon ,mensen tegen die in een Bob Marley shirt lopen. Ga ik ook niet meppen. Laat die Rob Gee nieuwe dingen proberen misschien komt er wat uit waarmee beide groepen tevreden zijn. Dit is gewoonweg zielig zo’n reactie. En daarbei dat feest duurde 7 uur, als het je niet bevalt ga je toch ff wat anders doen, biertje drinken ofzo, wei zegt dat je moest kijken. Niemand. Sta open voor nieuwe stijlen en wordt wat toleranter…

    /   Reply  / 
 19. Ronald

  Alex, er zijn metal bands die hun muziek met stevige beats combineren. Luister maar eens naar Remanufacture van Fear Factory. Of een industrial metal band als het Canadese Skinny Puppy. En raad eens: bij een concert van hun is er nog nooit geknokt. Sorry, maar dit beeld bevestigd weer hoe weinig men vernieuwing in de dance accepteert. Ik bezoek al heel lang metal concerten, daar kom ik gewoon mensen tegen die in een Bob Marley shirt lopen. Ga ik ook niet meppen. Laat die Rob Gee nieuwe dingen proberen misschien komt er wat uit waarmee beide groepen tevreden zijn. Dit is gewoonweg zielig zo’n reactie. En daarbij dat feest duurde 7 uur, als het je niet bevalt ga je toch ff wat anders doen, biertje drinken ofzo, wie zegt dat je moest kijken? Niemand. En ga je daarna kijken naar iets wat WEL van je gading is, tjonge jonge wat een moeite. Sta open voor nieuwe stijlen en wordt wat toleranter…

    /   Reply  / 
 20. Ronald

  En daarbij: het was van te voren bekend wat er zou komen, dus als het je niet bevalt waarom dan toch gaan?

    /   Reply  / 
 21. Menno

  Het is zelfs hier te zien dat niet iedereen gelijk is, en dat is maar goed ook, de mensen die niet geweest zijn vinden het maar belachelijk en de mensen die keurig 63 euro betaald hebben vonden het niks, en dan denk ik dat de mensen die een kaartje hadden het meest recht van spreken hebben, en het was ook gewoon triest, misschien nog niet eens het optreden, maar het geluid kwam maar van 2 boxen en niet van de standaard 8 boxen in het midden, dat heeft ze de nek om gedaan, om van het ene moment lekker hard dan op de achtergrond een metal te horen dat klinkt ook niet, en dat kunnen de metal freaks bevestigen… al met al was Black dus top voor 6 uur en 35 min, dat is dan 10 euro per uur :)

    /   Reply  / 
 22. JED

  Ik had mijn kaartje in april al gekocht, toen was het dus nog helemaal niet bekend dat Rob Gee ook met zn bandlewden ook zou komen…dus die vlieg dat wel van tevoren al wisten wat er zou komen, gaat voor een deel toch niet helemaal op. Ik ben het ermee eens dat zo’n optreden maar een uurtje is, en dat je makkelijk even een biertje en een hapje kunt gaan eten en drinken buiten de dansvloer, ik heb dit ook gedaan. Baalde even dat het optreden tegen viel, maar ben toen gewoon met mn vriendin weggegaan en heb maar ff n short break genomen. van die hele knokpartij heb ik gelukkig niks gezien, ik zou dr best van geschrokken zijn denk ik, want ik vond de beelden achteraf al erg schokkend.Jammer dat er 1 persoon op die 35.000 man is geweest die zijn frusraties niet in bedwang kon houden.

    /   Reply  / 
 23. de Rooy Bart

  Als ik Rock muziek wou horen had ik in Belgie gebleven en had ik op Torhout/Werchter gestaan. Had mij veel minder geld gekost. Expermenteren doe je niet op een evenement als Sensation.

    /   Reply  / 
 24. babsy

  Ben ik het helemaal mee eens.

    /   Reply  / 
 25. Ronald

  Nu weet ik in ieder geval weer waarom ik nooit na dat soort feestjes ga cq ging. Veel te bekrompen…

    /   Reply  / 
 26. Blondtjuh

  Hieruit blijkt dat jij te bekrompen bent om dit te begrijpen…

    /   Reply  / 
 27. dicko

  sensation was echt super tof
  toen die rob gay ging spelen was het echt grapig iedereen riep boe en ging op de grond zitten.
  toen dat die eindelijk het pdium af ging was de zweer weer super. en altijd dat slappe verhaal van veel drugs en bla bla dat valt echt mee ik gebruik zelf geen drugs maar de zweer is daar echt gewoon toppie lekker dance lekker feesten en wordt je moe chil je effe op de tribune met je chik ofzo;) en de jeugd van tegenwoordig was ook wel effe tof deed het beter als die kut metal band oprotten met die gekken lijkt wel de jostiband op een hard style feest volgend jaar kom ik zeker weer want sensation is mooi leuk en een vette ervaring

    /   Reply  / 
 28. Ronald

  Nee Blondtjuh (treffend gekozen) dat heeft niks met bekrompen te maken, maar met het type mens. Als er al iemand geslagen wordt omdat ie wat nieuws probeert wil ik daar gewoon niet bijhoren. En daarbij ik hou nit van die boemboemherrie die ze daar draaien, dus…

  @ dicko: de ZWEER was super??

    /   Reply  / 
 29. dennis

  Die rob Gee en zijn crew zijn een stelletje lozers,totaal geen respect meer voor.. Iemand in elkaar rammen terwijl de security er bovenop staat om in te grijpen,maar hem eerst even murf slaan! Echt een grote lozer!!

    /   Reply  / 
 30. Ronald

  Eh volgens mijn interpertatie werd hij en zijn crew eerst aangevallen hoor. En ja als je dan aan apparatuur zit, ik zou hetzelfde doen. Van mijn apparatuur afblijven, opzouten!
  Dus die gozer uit het publiek is de loser hoor…

    /   Reply  / 
 31. gossiperikelaar

  wat een geneuzel allemaal! heerlijk, dit is toch gewoon op en top puur sensation:sensatie! smullen. die rob gee dacht wat zidane kan kan ik beter! hebben we toch weer wat om over te babbelen.. eendert wie slaag verkoopt, een domme fool is het en blijft het (alleen is zidane geen fool!). toch logisch dat je zo’n verandering in de muziek niet trekt als je net lekker staat te ‘grooven’ op hypnotische beats, eventueel met een fijne substantie in je lichaam.. daar ging het toch in zekere zin om in dance? een groove die je mee op reis neemt? waarom werd er niet gekeken naar wat bijv o.a enkele nederlandse producers innovatief teweeg brengen in de hardcorestijl? zelf heb ik niks met sensation, maar heb zeer veel respect voor duncan voor organiseren van zoiets, als de bezoekers het zoveel geld waard vinden en zich amuseren, waarom niet?

    /   Reply  / 
 32. Blondtjuh

  Lieve Ronald,

  Blondtjuh is toevallig mijn nickname omdat ik blonde haren heb, en dat zegt helemaal over mijn intelligentie.
  Het punt wat ik maakte en jij niet begreep is dat er € 63,- betaald wordt voor een kaartje en je dan niet te horen krijgt waar je voor komt.
  Experimenteren is leuk voor een party waar meerdere zalen zijn of een gratis festival als bijvoorbeeld Parkpop.
  Tuurlijk keur ik niet goed dat die kneus op het podium klimt. Door hem staan alle partygangers weer in een verkeerd daglicht.

  Mocht ik het niet makkelijk genoeg uitgelegd hebben zodat jij het kan begrijpen dan hoor ik het wel.

    /   Reply  / 
 33. Ronald

  Ik begrijp het, zoals altijd moet er 1 rotte appel het weer verzieken voor de rest.
  Maar blijft het feit dat zo’n DJ nieuwe dingen mag uitproberen. En als dit je niet beviel voor dat geld, er was heus wel wat anders wat je wel beviel.

    /   Reply  / 
 34. babsy

  Hey Ronald je was er niet bij das punt 1
  Je houd niet van de muziek das punt 2
  Dus naar mijn mening heb je er ook niet veel over te zeggen dan, wat jij vind hoeft niet iedereens mening te zijn.
  Mij mening is dat je pas weet waar je over praat als je erbij bent geweest.
  Ga dan niet lopen oordelen over anderen waar je niks van weet.

    /   Reply  / 
 35. pierrre

  Da’s dan een les voor Duncan. Mensen met een bekrompen muzieksmaak (bedoel ik niet de mensen mee die van hardstyle houden en normaal reageren) hoef je nix anders voor te schotelen. Maar die gozer doet aangifte, voor iets waar die zelf aan begint, geloofwaardig!!

    /   Reply  / 
 36. Ronald

  Nee maar op basis van wat ik gelezen heb kan ik prima mijn mening erover geven he. Vechtpartij is een vechtpartij, of je er bij was of niet, babsy

    /   Reply  / 
 37. dennis

  Rob Gay wordt zijn nieuwe naam en laat hem alsjeblieft in Amerika blijven!!
  Ga daar maar LOZER-muziek draaien!!

    /   Reply  / 
 38. Remco

  Harcore?
  Dat is toch allang dood jongens.
  Sensation is een hardstyle feest.
  En hardrock is ook een harde style.
  Dus het kon gemakkelijk.
  Ik geef jullie allemaal ongelijk als jullie het niets vonden.

  Ik ben ooit eens voor de lol naar een concert van tiesto geweest en daar zag ik ook ineens dinand optreden of een fanfare band en iedereen vond het geweldig destijds.
  Dus jullie zijn wel een stel zeikerds hoor.
  1 verkeerde act en meteen is het rellen.
  Dan kan je beter de normale trancebezoekers hebben.
  Die staan wel voor iets meer open dan alleen maar kaboenk kaboenk.
  Want dat is het enige waar jullie soort nog naar luistert.

  Ik heb waardering voor ALLES dus ook voor wat rob gee gedaan heeft daar met slipknot.
  En zeg nou zelf als het aangeslagen had dan hadden jullie het allemaal geweldig gevonden.

  Stelletje overjarige pubers.

  GreeeeeetZ,

  You’re master of CNC ;)

    /   Reply  / 
 39. JED

  Hmm…vreemd dit. 1 idioot van bijna 40.000 man springt ‘t podium op met zijn opspelende ADHD en zijn frustraties die hij niet meer onder controle kan houden…en vervolgens zijn alle bezoekers voor het gemak maar een stelletje zeikerds en overjarige pubers…okeeej dan, als dat nou niet het toppunt van bekrompenheid is, dan weet ik het ook niet meer!

    /   Reply  / 
 40. Kevin

  Ja dan ga ik gvd wel naar een rockconcert

    /   Reply  / 
 41. Ronald

  ik begreep dat het ongeveer een half uur duurde. Tjonge, moeilijk he ff de tijd doorkomen dan, Kevin? Aansteller

    /   Reply  / 
 42. DANNy

  het slaat tog nergens op dat ze hardrock gaan draaien op een hardstyle/hardcore feest. Je gaat tog oowk nii tijdens MOH ook geen rolling stones neer zeteen. of tijdens rock werchter ook geen angerfist neer zette.Dat slaat nergens op.Al die bezoekers hadde het podium op moete gaan en die rob gee en de gasten van slipknot erom heen neer moete slaan.

    /   Reply  / 
 43. Bas

  op sensation black hoort geen slipknot thuis!!

    /   Reply  / 
 44. FR@NKILL

  Jullie zien het niet, dit is een aanval vanuit de metal wereld op die belachelijke eentonige hersenloze kanker herrie van jullie, en daar willen die rakkers best wel een klapje voor incaseren GRAAG zelfs. Een dezer tijd is het over met die belachelijke commerciele kutherrie die iedereen kan maken, en komen de echte muziekanten weer tevoorschijn, mensen die muziek maken en niet met 2 hersencellen een beetje aan een paar knopjes lopen te draaien terwijl niemand het verschil hoort in geluid. Dat is pas zielig, dat er 1 of 2 losers zijn die het maken kan ik al niet snappen, maar dat er zoveel slacht rijpe schaapjes zijn die meegaan in die simpele muziek dat noem ik ongeloofwaardig. Respect voor slipknot voor het openen van de aanval, maak ze gek! Eigenlijk zijn jullie gewoon kanker laffe mietjes, als jullie bij een metal concert met zoveel man die eencelligemuziekvorm van jullie proberen af te spelen is binnen 5 minuten de hele tent plat, en zijn er minimaal 10 doden niet te betreuren.

    /   Reply  / 
 45. Danielle

  omg, ik bedoel, like dude, jij hebt er duidelijk dus zó geen verstand van eh. Ik bedoel, like, het is zo onwijs toffe muziek, als die uitermate getalenteerde intelligente en creatieve DJ’s beginnen te draaien dan voel ik meteen de drang om XTC te nemen en me te verliezen in deze donkere enge wereld. omg, like, dude, shut up, want eeh, je hebt er zo geen verstand van. na-ah.

    /   Reply  / 
 46. Anna

  Pff.. doe nou gewoon niet zo stoer met je like en dude, want je bent gewoon fake. en jy & XTC? je weet niet eens wat het is man, dus shut up met je stoere verhaaltjes.

    /   Reply  / 
 47. FR@NKILL

  Kijk normaal heb je laten we zeggen 20 goede nummers die een band speelt op een avond. Maar die losers hebben niet het talent om 20 goede nummers te maken, ze “denken” dat ze een goed nummer hebben, dus laten ze die meteen een uur duren, anders heb je nooit je zielige avondje vol. Naarmate het vordert in de carrière zijn er wel dj’s die denken *schrik niet* 10 goede nummers te hebben na 5 jaar hard werken. Dus dan heb je al snel een avondje vol. Om die hersenloze muziek aan te horen, heb je natuurlijk verdovende middelen nodig anders overleef je het niet. Middelen die de hersenactiviteit voor een groot deel stil leggen. Naarmate de primitivelingen meer van deze verdovende middelen gebruiken blijven ze in de sfeer van lage hersenactiviteit hangen. Deze groep noemen we meestal MBO’ers (of nog lager) die heel handig ingezet worden voor allerlei klusjes die de gemiddelde intelligente Nederlander niet wil doen, zoals auto’s repareren, schoonmaken, muurtjes metselen, vuilnis ophalen enz.

  Er is een verklaring voor het feit dat deze lagere vormen van leven denken dat ze belangrijke bouwstenen zijn van de maatschappij, hoewel het niveau te vergelijken is met dat van een niet ingeburgerde bejaarde politieke analfabetische blinde asielzoeker uit zuid – Kazakstan, wij maken ze natuurlijk wijs dat ze belangrijk zijn, anders zouden ze wel is in opstand kunnen komen tegen het hongerloontje waarvoor deze mongolen vaak werken. En later terugkijkend op hun leven hebben ze hoop ik wel en beetje spijt van hun simpele manier van leven. Daarom ben ik ook voor de legalisering van hard drugs, laat ze zichzelf maar kapot maken scheelt ons weer werk. Ik snap jullie wel hoor, als jullie ons eens zouden snappen, …. Er zou een wereld voor jullie opengaan. Het is maar goed dat wij die deur mooi gesloten houden de verantwoordelijkheden die bij deze hogere vorm van leven en ervaringen komt kijken is niet voor jullie simpele bewustzijn weggelegd jullie hersentjes zouden wel eens kunnen ontsporen… en sja, wie moet dan mijn wc ontstoppen en mijn vuilnis ophalen, IK NIET!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current ye@r *