Gerard Joling nog niet benaderd voor Songfestival

Wie vertegenwoordigt Nederland op het Songfestival van 2008? In de komende weken moet die beslissing gaan vallen. Gerard Joling heeft meermalen gezegd het enig te vinden opnieuw te gaan. Bovendien kwam zijn naam naar voren uit een peiling onder zo'n 2000 Nederlanders. Maar de populaire zanger is nog niet benaderd. "Ik denk ook niet dat het nog gaat gebeuren", vertelde hij gisteren in Life & Cooking.

"Maar als ik ga, dan wil ik met een heel orkest optreden." De kosten die daarmee zijn gemoeid, vormen geen obstakel. "Desnoods betaal ik dat orkest zelf." De zanger denkt met weemoed terug aan de tijd dat er nog een orkest en dirigent bij het optreden waren betrokken. Sinds een jaar of tien zijn deze wegbezuinigd en zingen de artiesten met een bandje mee.

Ook Franklin Brown & Maxine waren te gast bij Carlo en Irene. Zij weigeren nog een keer te gaan naar het Songfestival. Elf jaar geleden vertegenwoordigden zij Nederland wel en eindigden als 7de. "Nu moet er een act als Within Temptation of Anouk gaan. Niet meer zo'n liedje als wij toen hadden", aldus Maxine.

Gerard Joling had voor zijn gastheer en -vrouw ook nog een kleine primeur. Binnenkort wordt er namelijk een dekbeddenlijn gelanceerd van Gerard Joling. Daarop zijn bekende spreuken van de zanger te lezen, zoals 'Maak Me Gek' en 'Slapen doen we 's nachts'.

Zie ook:
- Gerards Maak Me Gek nu ook platina
- Joling en Hind moeten NIET naar Songfestival

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>