Anouk charmeert op persconferentie Songfestival (video)

Nog amper vier dagen tot de halve finale van het Eurovisie Songfestival met Anouk

Naast haar vele repetities vermaakt Anouk zich prima in het Zweedse Malmö. Na de tweede repetitieronde stond een grote persconferentie op het programma. Novum Nieuws maakte een leuke compilatie van de grappigste momenten. Bekijk daaronder ook een video van de volledige uncut versie van de persconferentie, gefilmd vanuit de zaal.

Het mag duidelijk zijn dat Anouk ons land op een uitstekende manier vertegenwoordigt. Het belang van dit soort persmomenten moet echter niet overschat worden. Het gaat uiteindelijk om de drie minuten op het podium. Tijdens de generale repetitie (op basis waarvan de jury’s hun punten geven), en dinsdagavond tijdens de grote live show.

Er wordt door de Nederlandse delegatie dit jaar geen eigen feest georganiseerd. In voorgaande jaren bleken die voor het eindresultaat niets uit te maken. In tijden van bezuinigingen vindt de TROS het logisch om het nu niet te doen. Anouk had zelf eerder al aangegeven wel alle persconferenties te doen maar niet alle feesten af te struinen.

TROS-directeur Peter Kuipers over die feesten: ‘Veel bekendheid in de stad waar het werd gehouden, maar geen rendement. Wel veel aandacht in de Nederlandse media, maar te weinig of geen punten.’ Zondag wordt door de Nederlandse delegatie wel een extra persmoment georganiseerd, met Peter Kuipers en Daniël Dekker als gastheren.

Anouk staat dinsdag in de eerste halve finale. Voor een overzicht van alle tv-uitzendingen rondom het Songfestival klik je hier, voor video’s van Anouks repetities klik je hier.

Bekijk de compilatie en daaronder de volledige persconferentie:

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>