Terugkijken: Kensington glorieus op Lowlands 2014

‘Lowlands, bedankt voor het mooiste moment uit ons leven’

Vrijdag schreef ik al dat Kensington met een nummer 1-binnenkomst in de Album Top 100 de status van grootste rockband van Nederland heeft bereikt. Met een weergaloos optreden op Lowlands werd die status zaterdag onderstreept.

Tussen de nummers door schuwden Eloi en Casper grote woorden niet: ‘Lowlands is liefde… een droom in vervulling… het mooiste moment uit ons leven.’ Een legendarisch concert en een ijkpunt in de ontwikkeling van Kensington.

Bekijk de meeslepende live-uitvoering van hitsingle Streets

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>