The Common Linnets op Eurosonic Noorderslag

Maar ook: Kensington, Jett Rebel, Dotan, Maaike Ouboter en Sumera

Kensington, The Kik, Jett Rebel, Maison Du Malheur en The Ting Tings zullen in januari optreden op Eurosonic Air. Dat is het gratis toegankelijke podium op de Grote Markt in Groningen, tijdens het Eurosonic Noorderslag festival 2015.

The Common Linnets voegen zich bij de uitgebreide line-up die vorig maand voor een groot deel is ingevuld met onder meer Dotan, Blaudzun, Maaike Ouboter, Taymir, Ronnie Flex, Kovacs, Broederliefde, Mister & Mississippi en Sumera.

Ilse en haar mannen zullen misschien nog een van hun concurrenten van het afgelopen Songfestival tegenkomen. De Finse band Softengine komt ook. Het is tekenend voor de veranderende benadering van het Songfestival dat sommige acts tegenwoordig ook op een festival als Eurosonic Noorderslag kunnen staan.

Eurosonic Noorderslag vindt plaats van 14 tot en met 16 januari 2015, en wordt op 17 januari afgesloten met Noorderslag in de Oosterpoort, inclusief uitreiking van de Popprijs 2014, met daarbij de traditionele bierdouche voor de winnaar.

De Popprijs 2013 ging naar The Opposites. Eerdere winnaars waren onder meer Racoon, De Jeugd, Caro Emerald, Armin van Buuren, Within Temptation, Ali B, BLØF, Anouk, Junkie XL, Marco Borsato, 2 Unlimited en Mathilde Santing.

Het zou kunnen dat The Common Linnets deze keer winnen. Ilse DeLange en JB Meijers zijn eminent in de Nederlandse popindustrie. Of wordt het Dotan, die het aflopende jaar zijn grote doorbraak beleefde? Op 17 januari weten we het!

Video: promo Eurosonic Noorderslag 2015

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “The Common Linnets op Eurosonic Noorderslag

  1. bastian

    In mijn stad :D Cant wait

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>