‘Meer pop dan ooit op Pinkpop’ (video)

DWDD-bespreking Mark Tuitert, Paul Rabbering, David Achter de Molen

De line-up van Pinkpop 2015 is bekend. In De Wereld Draait Door vanavond een beschouwing: ‘De reacties zijn overweldigend’, aldus Matthijs van Nieuwkerk.

• Complete programma Pinkpop onthuld, Anouk vestigt record

In tien minuten een terugblik op de Pinkpop-headliners sinds begin jaren ’80, en een vooruitblik op dit jaar met ex-schaatser Mark Tuitert, 3FM-dj Paul Rabbering en David Achter de Molen van John Coffey, die dit jaar zelf op Pinkpop staat.

Paul verbaasde zich in eerste instantie over de toevoeging van Avicii, maar snapt die keuze uiteindelijk wel: ‘Ik denk dat Pinkpop gewoon nu eindelijk bewijst dat het een popfestival is. Want er staat meer pop dan ooit op Pinkpop.’

Bekijk video

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>