Kaarten Concert at SEA 2016 vliegen de deur uit

Headliners onthuld • Weekendkaarten uitverkocht • Dagkaarten bijna op

De eerste headliners van Concert at SEA 2016 zijn deze week bekendgemaakt: Faithless, BLØF, De Jeugd Van Tegenwoordig, Typhoon, Douwe Bob en HAEVN.

Het programma wordt vast en zeker nog verder uitgebreid maar die namen zijn al indrukwekkend genoeg om het festival uit te verkopen. De dagkaarten zijn vanaf vanochtend 10.00 uur beschikbaar, en het gaat ongelofelijk hard.

Weekendkaarten zijn eind november al uitverkocht en een uurtje geleden meldde de organisatie dat er nog maar duizend dagkaarten voor de zaterdag zijn. Terwijl je dit leest worden de laatste tickets vermoedelijk weggekaapt.

Laatste kans dus op concertatsea.nl voordat je te laat bent. Om zwarthandel te bestrijden moeten de kaartjes voor 20 juni gepersonaliseerd worden. Concert at SEA 2016 vindt plaats op 1 en 2 juli op de Brouwersdam in Zeeland.

Terugkijken Concert at SEA 2015

Geen tickets? Geen nood. We hebben altijd nog de tv-registratie. Met vorig jaar naast organisator BLØF optredens van onder meer Lenny Kravitz, Counting Crows, Racoon, Dotan, Typhoon, Chef’Special en Miss Montreal.

De registratie van anderhalf uur staat helemaal op YouTube.

Video: Concert at SEA 2015

Foto: Set Vexy

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>