Dutch Valley met Kensington en Within Temptation

Mystery Act onthuld met parachutesprong boven het festivalterrein

De grootste band van Nederland Kensington is toegevoegd aan de line-up van Dutch Valley 2016. Daarmee is het programma dit jaar compleet. En wat voor programma! Eerder was al onthuld dat wereldact Within Temptation komt.

Kensington en Within Temptation staan op 20 augustus op de Main Stage naast Waylon, Nielson, Lange Frans, De Jeugd Van Tegenwoordig, 3JS, Xander de Buisonjé, Gers Pardoel, Gerard Joling, Glennis Grace en André Hazes Jr.

Maar dat is nog lang niet alles. In totaal treden meer dan 115 Nederlandse acts en artiesten op. Van hiphop tot levenslied, van pop tot dance, van Nederpop tot rock. Check het hele programma op dutchvalleyfestival.nl en die site is ook de enige plek waar je kaarten (volwassenen vanaf 35 euro) kan bestellen.

Vorig jaar was Dutch Valley met 35 duizend bezoekers helemaal uitverkocht. Dat zou dit jaar best weer kunnen gebeuren want deze line-up is prachtig!

Video: Bekendmaking Mystery Act Kensington

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>