Songfestival 2017: Concurrenten OG3NE bekend

#Eurovision #teamog3ne • Bekijk officiële samenvatting alle liedjes

Jodelen, rap, electro pop, musicalbombast, traditionele folk, wat dance en rock, en een flink aantal ballades. Alle liedjes van het Eurovisie Songfestival 2017 zijn bekend! Check hier een samenvatting van de concurrentie van OG3NE.

Nederland staat momenteel bij de bookmakers rond de 26e plaats voor de overwinning, maar daar valt nog weinig uit op te maken. De live-uitvoering met podiumpresentatie, visuals en regie zal overtuigend moeten zijn. Italië, Zweden, Bulgarije, België en Portugal vormen nu de top vijf bij de bookmakers.

Lisa, Amy en Shelley komen namens Nederland uit in de tweede halve finale, dus die recap video staat bovenaan. Daaronder de recap van de eerste halve finale, en daaronder de zes vaststaande finalisten.

Video: tweede halve finale (met Oostenrijk, Wit-Rusland, Bulgarije, Kroatië, Denemarken, Estland, Macedonië, Hongarije, Ierland, Israël, Litouwen, Malta, Noorwegen, Roemenië, Rusland, San Marino, Servië, Zwitserland en Nederland)

Video: eerste halve finale (met Albanië, Armenië, Australië, Azerbeidzjan, België, Cyprus, Tsjechië, Finland, Georgië, Griekenland, IJsland, Letland, Moldavië, Montenegro, Polen, Portugal, Slovenië en Zweden)

Video: finalisten

Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje, Verenigd Koninkrijk en het gastland (de winnaar van vorig jaar, Oekraïne) zijn verzekerd van een finaleplaats omdat zij het meest betalen aan de organisatie van het Songfestival.

De liedjes staan in deze video’s op alfabetische volgorde (Engelse landsnamen). De optreedvolgorde wordt later door de productie bepaald. Volledige versies met preview- of videoclips vind je op het Eurovision YouTube-kanaal.

Het Eurovisie Songfestival 2017 vindt plaats op 9, 11 en 13 mei.

Luister hier naar Lights and Shadows van OG3NE

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Songfestival 2017: Concurrenten OG3NE bekend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>