Anita Meyer zingt titelsong nieuwe komedie Chez Nous

Van de regisseur van o.a. Vet Hard en de schrijver van o.a. Gooische Vrouwen

Anita Meyer en Alex Klaasen zingen samen de titelsong van de nieuwe Nederlandse komedie Chez Nous. Alex speelt een hoofdrol in de film, en noemt het opnemen van het duet met Anita Meyer een van de hoogtepunten tijdens het draaien.

Idaho is een hit van Anita uit 1982. Luister hier naar het origineel. Ze bereikte er destijds de zesde plek mee in de charts. Voor de film is het nummer in een nieuw jasje gestoken.

Alex: ‘Anita Meyer is de beste zangeres van Nederland, wordt al jaren geroepen. Nou dat is dus echt zo, weet ik nu. Het was één van de hoogtepunten tijdens het draaien van Chez Nous. Ik ben er de hele autorit naar huis stil van geweest.’

Chez Nous – geregisseerd door Tim Oliehoek, scenario van Frank Houtappels – gaat over een gezellig Amsterdams café. Eigenaar Adje heeft grote financiële problemen en zes stamgasten bedenken een plan om de kroeg te redden. Ze beramen een museumkraak op de dag van de Amsterdam Gay Pride Canal Parade.

Met o.a. Alex Klaasen, Jack Wouterse, Peter Faber, Thomas Acda, Frederik Brom, Tina de Bruin, Achmed Akkabi, Tobias Nierop, John Leddy, Frans van Deursen en Isa Hoes.

Chez Nous draait vanaf 3 oktober in de bioscopen. Bekijk de trailer:

Beeldmateriaal en meer info: facebook.com/ChezNousdefilm

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>