Documentaire Whatever Forever: Douwe Bob op IDFA (trailer)

‘Alles moet groot en heftig, anders leef je niet het leven’

Op het komende International Documentary Film Festival Amsterdam (IDFA) gaat een unieke documentaire over Douwe Bob en zijn vader Simon Posthuma in première. Een persoonlijk portret over hun drijfveren als kunstenaars.

Douwe Bob, winnaar van De Beste Singer-Songwriter van Nederland, is pas 20 jaar oud en één van de grootste muzikale talenten van Nederland. Zijn vader Simon is oprichter van het legendarische designersduo The Fool.

Douwe kan niet anders dan zijn vader volgen. Hij was volgens Simon al een artiest voordat hij geboren werd. En een artiest is nogal wat in hun ogen. Intens is de overkoepelende term. Rock ‘n Roll. Alles moet groot en heftig, anders leef je niet het leven. Zo heeft Douwe het geleerd, dus zo zal het zijn.

Gemaakt door Rolf Hartogensis, Linda Hakeboom en Lex Uiting. Whatever Forever Douwe Bob is vanaf 21 november te zien op het IDFA. Geproduceerd door de Vara, dus vast en zeker op een later moment ook op tv.

Bekijk de trailer:

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Documentaire Whatever Forever: Douwe Bob op IDFA (trailer)

 1. Yoshi

  geniale artiest, alleen wat zonde dat hij (bijna) geen Airplay heeft/krijgt

    /   Reply  / 
  1. Ronald

   Ja ik ben van mening dat we in Douwe Bob een groeidiamantje hebben op muziekgebied.

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>