Land Huphup Hol de leukste WK voetbal hit?

In de Single Top 100 maken Ali B, Guus Meeuwis, Toppers en Café de Wereld elkaar af om de grootste WK voetbalhit van dit jaar te scoren. Waarschijnlijk trekt Guus aan het langste eind door de meest verkochte voetbalsingle te scoren. Maar is dat ook de leukste? Ik dacht het niet. Bij mij tovert Jacques Herb al een week of twee een glimlach op mijn gezicht, als hij de reclame opvrolijkt met zijn onnozele Land Hup Hup Hol.
De grap van het liedje is dat een sjaaltje verkeerd is bedrukt. Maar wanneer je iemand vindt met hetzelfde sjaaltje van fastgoodketen Mc Donald’s, kun je de uiteinden aan elkaar plakken (klittenband) en klopt de leus alsnog. Wie slechts één sjaaltje bezit, leest daarop de leus Land Hup Hup Hol, de aanstaande hit van Jacques Herb. Want dat moet het toch kunnen worden? Ontzettend vrolijk, makkelijk mee te zingen en door de reclame een enorm bereik en dus potentieel.

Wat Jacques Herb er zelf van vindt? "Laatst sprak een jongen op straat me aan met: ‘He…. land hup hup hol!’. Ik ben al lang blij dat ze niet meer Manuela beginnen te zingen als ze me zien", aldus de zanger gisteren in SBS Shownieuws.

Zelf oordelen? Bekijk de video hieronder.

Zie ook:
- Strijd om WK Voetbal hit: Meeuwis verslaat Hazes
- Melvin promoot WK-cd bij Villa BVD
- Hazes scoort postuum kneiter van een WK voetbal hit
- Café de Wereldcup passeert Wir Sind die Holländer

facebook share facebook share

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Land Huphup Hol de leukste WK voetbal hit?

 1. Lionel

  Wie slechts één sjaaltje bezit, leest daarop de leus Hup Land Hup Hup Hol, de aanstaande hit van Jacques Herb.

  Volgens mij is de leus “land hup hup Hol”… :)

    /   Reply  / 
 2. Eric

  Dat sjaaltje is niet verkeerd bedrukt,
  maar dat was juist de bedoeling, maar dat snap je zelf ook.. :-)

    /   Reply  / 
 3. Herman

  idd een foutje Lionel, ik ga het aanpassen

    /   Reply  / 
 4. Pim

  Ik vind het Wuppylied veeeeel leuker!

    /   Reply  / 
 5. christine

  geef mij de toppers maar met

  wir sind die hollaender

  dat vind ik een wereld hit in ons eigen steenkolen “duits”

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>