Hit of shit: Solo – Opportunities

Vandaag in Hit of Shit een oersaai lied: Opportunities van Solo. Ik heb overwogen om de hele video maar over te slaan, maar het verhaal rondom deze videoclip is te smeuïg om te laten lopen.

Wat wil het geval? Solo maakt een oer-Hollands clipje over vissen. En dat vinden de plaatsgenoten van Sneakerfreak niet zo tof; zij hadden ook net een clipje gemaakt over de hengelsport. Denk je uniek te zijn, krijg je een rip-off!
De onenigheid leek binnenskamers opgelost te kunnen worden, ware het niet dat muziekjournalist Norbert Pek op zijn blog over de onenigheid schreef. Vervolgens nam Sneakerfreak een diss op (inclusief telefoongesprek met Solo) waarop Solo een misselijke martelaarsvideo maakte waarin ze Sneakerfreak gelijkgaven.

Als je het mij vraagt een staaltje publiciteitsstunt van Excelsior, die zijn daar namelijk nogal goed in. Herinnert u zich nog het Kabouterbevrijdingsfront bij Johan? Of die Argentijnse fan van (alweer) Johan die een hele reis naar Nederland maakte voor één concertje? Allemaal ludieke manieren om de pers te halen.

Afijn, terug naar waar het hier om gaat: de clip van Opportunities. Oersaai liedje, en ook een weinig spannende video (als je het verhaal eromheen niet kent althans). Nee, ook Opportunities gaat niet de doorbraak worden voor Solo. Shit!

Oordeel zelf en bekijk Opportunities:

Zie ook:
- Videoclips: Ruzie in videoclip land, wie ging er als eerste vissen?

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>