Hit of shit: Berget Lewis – Sooner or Later (video)

‘Vroeger of later zal ik een grote hit scoren’, moet Berget Lewis hebben gedacht. De zangeres geldt al jaren als een enorm potentieel, maar weet dat niet te verzilveren naar succes in de hitlijsten. Wel wil elke artiest in Nederland best met haar samenwerken. Maarja, dan blijf je toch eeuwig op de achtergrond. Berget heeft nu een nieuw solo-album uit en Sooner or Later is daar de eerste single van.

En dat hitlijst-succes moet zo makkelijk te behalen zijn wanneer je zo’n strot hebt als Berget. Alleen moet je dan wel wat muzikale concessies doen, meer mainstream muziek maken of liedjes die wat toegankelijker zijn door bijvoorbeeld een super-catchy refrein er in te verwerken of een vette beat eronder te zetten.

Daar lijkt Berget geen trek in te hebben. Dus is Sooner or Later een soulvol nummer geworden, maar het ontbreekt aan het charisma dat bijvoorbeeld Alain Clark wel heeft. Dus blijft Berget voor de fijnproever…. en zal ze voorlopig ook niet mega op de voorgrond treden. Is mijn hit-voorspelling althans, laat het gerust weten in de comments als je er anders over denkt.

Bekijk Sooner or Later:

facebook share facebook share

9 Reacties // Reageer

9 thoughts on “Hit of shit: Berget Lewis – Sooner or Later (video)

 1. Sjors

  Het is ‘vroeg of laat’. ‘Vroeger of later’ is een storend anglicisme.

    /   Reply  / 
  1. Albert

   mierenneuker ook !!

     /   Reply  / 
 2. J

  Het album (‘Finally’) is al ruim een jaar uit en er zijn al een paar singles van geweest (tenzij je een nieuw album bedoelt waar dit nummer ook op staat).
  In ieder geval, een lekker nummer weer, hit!

    /   Reply  / 
 3. Rootsman

  mooi nummer maar te goed voor een hit

    /   Reply  / 
 4. Wilbert

  Prachtig liedje,sterk.Waanzinnig goede zangeres.Sooner or Later scoort ze die hit!

    /   Reply  / 
 5. Christel

  Heerlijke song,en een top videoclip,You Go Berget!

    /   Reply  / 
 6. Rick

  Dit is helemaal top,hoorde dit lied bij Frits Spits,Berget Lewis is niet alleen een fantastische performer maar ook een zeer innemende warme persoonlijkheid.Ik ben fan.

    /   Reply  / 
 7. Mielke Verhulst

  WOW!een van de mooiste liedjes van eigen bodem dit jaar.
  Love you Berget!

    /   Reply  / 
 8. Dany

  Heerlijk nummer van een van de beste zangeressen die ons land rijk is.Berget Lewis is een topper,ook als mens komt ze heel leuk en warm over.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>