Hit of shit: Mooi Wark – Tepels Liegen Niet (video) // Hit of Shit

Bij Mooi Wark zijn afgelopen weekend vast wat champagnekurken tegen het plafond geknald. Het nieuwe album komt vanuit het niets binnen op 7 in de Album Top 100 en dat is een enorme prestatie. De single Tepels Liegen Niet werkt ondertussen gestaag aan een hogere positie, afgelopen weekend op 30 in de Single Top 100. Voor een echte hit moet nog wat extra gas worden gegeven, dat mogelijk is gedaan met het uitbrengen van de videoclip.

Ik moet bekennen niet zo heel vertrouwd te zijn met de muziek van Mooi Wark, mij doet het vooral denken aan Normaal. Een accent waarbij de laatste delen van een woord lekker worden ingeslikt en verder een (no offence) boerenrock-riedeltje. Ik zie de feesttenten al uit hun dak gaan op de muziek van Mooi Wark.

Tepels Liegen Niet gaat verder over het genot van een vrouw tijdens de daad. Een fraaie manier om een fake orgasme te checken?

Tja, je moet er van houden, de muziek van Mooi Wark. Ik zet liever een ander plaatje op, maar ik kan me goed voorstellen dat Mooi Wark heel groot gaat worden.

Tepels Liegen Niet

Loading ... Loading ...

Bekijk de video:

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current ye@r *