Hit of shit: Dries Roelvink – Geen Crisis, Waar Dries Is (video)

De kredietcrisis inspireert nu ook ‘s lands grootste schnabbelaar tot een nieuw liedje. Dries Roelvink heeft onder de naam Geen Crisis, Waar Dries Is een schaamteloze advertorial opgenomen. Hij zingt dat het zo’n treurige boel is in Nederland totdat hij zijn schuur opentrekt. “Want waar Dries is, is geen crisis”, aldus Roelvink. De achtergrondzangeresjes dreunen zelfs het telefoonnummer voor een boeking op. Verwacht geen melancholisch of trieste melodie, het is juist uiterst feestelijk.

Om de single extra onder de aandacht te brengen, is er een ludieke actie bedacht. Koop de woning aan de Koningin Wilhelminalaan 292c in Voorburg en Dries Roelvink komt op de dag van de verhuizing bij je optreden. Hij komt de nieuwe bewoners feliciteren en bouwt een feestje voor de verhuizers.

Nee, de triple A-rating gaat Geen Crisis, Waar Dries Is nooit behalen. Daarvoor is het een veel te simpel nummer. Maar: binnen Dries’ oeuvre vind ik dit wel een van zijn betere nummers. Erg slim ingespeeld op het sentiment en met een dikke knipoog gebracht. Dat verdient een compliment.

Ik zie het wel gebeuren dat dit nummer doordringt tot de hogere regionen van de charts, wat jij?

Geen Crisis, Waar Dries Is

Loading ... Loading ...

Bekijk de video:

facebook share facebook share

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Hit of shit: Dries Roelvink – Geen Crisis, Waar Dries Is (video)

 1. Ronald

  Hhaha. Wanneer beseft die man is dat ie nooit gaat scoren? Hij blijft het maar proberen…

    /   Reply  / 
 2. Ted Jansen

  Ik denk dat hij ooit zal scooren, misschien pas bij zijn dood maar ooit wordt hij mega.

    /   Reply  / 
 3. Marcel

  Men kan zeggen wat ze willen, maar Dries blijft het wel proberen. Hij bekijk in ieder geval alles ook van een positieve kant. Zouden meer mensen eens moeten doen.

  Mag van mij een hit worden.

    /   Reply  / 
 4. jp

  ach hij scoort geen hit, maar hij verdient wel goed.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>