Hit of shit: Lisa, Amy & Shelley – Magie (video)

Het meidentrio Lisa, amy & Shelley deed enkele jaren terug mee aan het Junior Songfestival voor Nederland. Ze wonnen niet, maar zijn wel actief gebleven in de tienerpop. Het jongste product is Magie, dat wordt gebruikt in de film Heksje Lily, sinds afgelopen donderdag in de bioscoop te zien. Brengt Magie ze een nieuwe hit?

Het is in elk geval een mierzoet liedje geworden met de samenzang van drie meisjes. Mij doet het niets, maar ik kan me voorstellen dat de jongere kinderen het fantastisch vinden. Die zijn drie (bijna) leeftijdsgenootjes in een Harry Potter-achtige videoclip, maar dan met een draak erbij.

Er was een tijd dat tienerpop als een tierelier scoorde. Dat was voor het download-tijdperk. Ik gok dat Lisa, Amy & Shelley het wel tot de top 30 zullen schoppen, maar ook niet veel hoger dan dat. Evengoed een mooie videoclip.

Lisa, Amy & Shelley - Magie

Loading ... Loading ...

Bekijk de video bij Magie:

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Hit of shit: Lisa, Amy & Shelley – Magie (video)

  1. Daantje

    Ze zijn nog jong en zijn waanzinnig populair in hun doelgroep. Ik heb ze wel eens live acapella driestemmig horen zingen bij Ivo Niehe, nou ze kunnen wel heel goed zingen! Daar kan menig Popstar kandidaat een puntje aan zuigen =] Als deze meiden een beetje goed opdrogen voorspel ik ze succes in de toekomst! On topic: Voor nu leuke kidsmuziek, maar niet my cup of tea en ik denk geen hit (wanr de doelgroep heeft het geld niet voor downloaden, hehe)

      /   Reply  / 
  2. Bazz

    Oh deze meiden zijn fantastisch! Hun stemmen kleuren perfect metelkaar e ik geloof dat ze in de toekomst alleen maar groter gaan worden lol, niet alleen qua lengte ;-)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>