Hit of shit: K3 – Alice in Wonderland (video)

Josje Huisman heeft de kritieke fase bij K3 overleefd. Via een tv-zoektocht mocht ze zich bij de tienergroep voegen, in ijltempo een album inzingen en tientallen shows afwerken. Het tv-programma bleek uiteindelijk een effectieve impuls en bracht K3 naar nieuwe hoogten, maar is de click er ook om na het Mamasé-avontuur door te gaan? Ja, die click is er. Dit jaar komt er de musical Alice in Wonderland en daarvan is nu alvast de gelijknamige single verschenen.

Bij de doelgroep zal het ongetwijfeld enorm aanslaan, al die prinsessenjurken, decors van kastelen en bekende sprookjesfiguren. Studio 100 kan de merchandisefabrieken alvast een extra order geven, de lunchboxes, kleding en andere spulletjes zullen nog gretiger aftrek vinden dan bij de vorige musical, K3 & De Drie Biggetjes.

Het nummer Alice in Wonderland is evengoed niet het meest aanstekelijke nummer van K3 geworden. De fantasieloze discodreun overheerst en de melodielijn is niet dermate pakkend dat het maar in je kop blijft rondmalen, zoals bij Ma Masé of Teleromeo. Maar de videoclip zal veel goed maken bij de fans van K3.

K3 - Alice in Wonderland

Loading ... Loading ...

Bekijk de video:

facebook share facebook share

8 Reacties // Reageer

8 thoughts on “Hit of shit: K3 – Alice in Wonderland (video)

 1. Peterke!

  Ik ben het een geweldig leuke single. Ik vind sowieso sinds Josje bij K3 zit de groep veel & veel leuker. En ook dit nummer is zo leuk.
  Mensen zeggen altijd dat het voor kinderen is, maar het is gewoon een liedje en het maakt toch niet uit je het leuk vind of niet. Je wordt daar toch al raar op aangekeken. Ik ben fan en ik maak er geen geheim van.
  Nergens voor nodig.

  Vind de single echt geweldig!

    /   Reply  / 
 2. Kaaskoekje

  Wat een vette videoclip!

    /   Reply  / 
 3. Johan van de Velde

  Ik begrijp dat NLpop een breed scala aan ontwikkelingen in de Nederlandse muziek wil signaleren (en terecht), maar persoonlijk vind ik dat aandacht voor kindermuziek als die van K3 niet past op een pop-blog als deze.

    /   Reply  / 
 4. @lbert

  wat een onzin muziek is muziek
  Vind dit inderdaad een inspiratieloos K3 nummer, heeft niks nieuws of pakkends jammer ze kunnen veel beter

    /   Reply  / 
  1. Johan van de Velde

   Niet alle muziek is popmuziek.

     /   Reply  / 
 5. Aapje

  Ik vind het wel een lekker liedje!

    /   Reply  / 
 6. Aapje

  omg k3 <333

    /   Reply  / 
 7. Kaa3fan

  OMGK33<33 JEEEJXD

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>