Hit of Shit: Lucas Hamming – Mojo Mischief (video)

Geweldige strakke gitaren, goede opbouw en een brass ensemble

Je kent Lucas Hamming wellicht nog uit het tweede seizoen van De Beste Singer-Songwriter van Nederland. Hij is vorige week gebombardeerd tot 3FM Serious Talent en zijn nieuwe single Mojo Mischief is deze week de 3FM Megahit.

In de basis is de melodie volgens mij niet al te origineel – ik heb in ieder geval het idee dat ik stukjes eerder heb gehoord – maar de productie is echt wel supervet. Lekker vol geproduceerd. Geweldige gitaren, opbouw en Hamming’s eigen brass ensemble (trompet, trombone, tenor sax), en de tekst is ook nog sterk!

De push van 3FM is mooi. Wij herinneren ons het bandje LEFT dat met Martijn Spierenburg van Within Temptation een paar goede singles lanceerde. Die deden op zich niet onder voor Mojo Mischief van Lucas, maar flopten jammerlijk.

Op dit moment ook nog geen notering in de iTunes Top 100 voor Mojo Mischief maar met de 3FM-exposure kunnen we wel met enige zekerheid zeggen dat we de komende jaren vast nog veel meer gaan horen van Lucas Hamming!

Mojo Mischief op iTunes en Spotify

Lucas Hamming - Mojo Mischief

Loading ... Loading ...

Lucas op Twitter en Facebook

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Hit of Shit: Lucas Hamming – Mojo Mischief (video)

 1. Bart

  Goed nummer! Melodie doet me trouwens ergens aan denken….Beetje Lenny Kravtiz achtig.

    /   Reply  / 
 2. Berry

  VET!!!
  Wat een lekkere plaat is dit!
  Tuurlijk horen we Kravitz, dat instrumentale stukje doet me ook aan het blazers stukje uit ‘Laat het vanavond gebeuren’ van de Dijk denken maar wat maakt dat uit. Topplaat.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>