Hit of Shit: Brett Bogart – Rooftop (video)

Talent uit #TVK switch van label en producer, gaat Engelstalig verder

De 15-jarige Brett Bogart begon zijn carrière in de musical Ciske de Rat. Daarna deed hij mee aan seizoen 1 van The Voice Kids waarin hij de halve finale haalde.

Brett bracht daarna een paar Nederlandstalige singles uit bij Sony Music, waaronder Het Leven Is Een Melodie met Lil Kleine. Maar Brett wordt gedreven door een persoonlijke, artistieke visie, zo staat in zijn bio. Hij wilde iets anders. Hij vroeg Sony om het contract te beëindigen en ging zijn eigen muzikale weg.

Sinds dit jaar werkt Brett met producer Xerxes Bakker en besloot hij Engelstalig te gaan. Vorige maand kregen fans al een voorproefje met Supernatural, en nu is Bretts eerste Engelstalige single uit: Rooftop, een vrolijk tienerpop-liedje.

Rooftop op iTunes en Spotify

Brett Bogart - Rooftop

Loading ... Loading ...

Brett op Twitter en Facebook

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Hit of Shit: Brett Bogart – Rooftop (video)

  1. Sander

    Natuurlijk een HIT! Heel goed geproduceerd.. top geschreven! Brett is een groot talent. Mensen zullen waarschijnlijk wel gaan ”haten” omdat het een beetje in de buurt komt van Justin Bieber. Doe een keer je ogen open mensen ;)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>