Hit of Shit: Aliyah – Stapelgek (video)

Gloednieuwe single en op 4 oktober een groot concert in Amsterdam

In reacties op de videoclip bij haar nieuwe single Stapelgek vragen sommigen zich af hoe oud Aliyah nu is. In december wordt ze 15 jaar, maar zij komt in de clip inderdaad volwassen over. Maar super fresh en fruitig, niet ouwelijk of zo.

Net als de nieuwe single van Reverse met Jayh en Sharon Doorson, hele toffe Nederlandse popmuziek van nu. Als ik Stapelgek zie en hoor dan denk ik twee dingen: 1) het gaat uitstekend met de Nederpop en 2) als Aliyah dit als 15-jarige al kan, hoe groot zal zij dan de komende jaren worden? Ik denk heel groot!

Vocaal zal Aliyah vast nog verder groeien, maar qua professionaliteit en kwaliteit overstijgt zij nu al het tienerpopgenre. Ik bedoel: er zijn volwassen popartiesten die niet aan haar kunnen tippen. Dat hangt ook samen met de ijzersterke productie, Aliyah’s charisma en het totaalplaatje dat helemaal klopt!

Stapelgek op iTunes en Spotify

Aliyah - Stapelgek

Loading ... Loading ...

4 oktober in de Melkweg: Aliyah Live in Concert ← er zijn nog enkele kaartjes!

facebook share facebook share

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Hit of Shit: Aliyah – Stapelgek (video)

 1. vinn

  Ik vind haar echt heel goed, haar videos zijn vaak beter dan NL’ers die eigenlijk succesvoller zijn dan haar.

  Voor 15 jaar zingt en danst ze echt heel goed, wie weet kan ze straks internationaal als ze in het Engels gaat zingen.

    /   Reply  / 
 2. Ronald

  Net als het plaatje van Jayh met Sharon Doorson is dit gewoon een formulematig produkt, dus ik snap jouw termen als ‘vernieuwend’ en ‘gaat uitstekend met de Nederpop’ niet… er zijn zoveel producties als dit de laatste tijd.
  Beide singles heb ik nog niet gezien in I-tunes.

    /   Reply  / 
  1. tammer

   Maar dat formulematige product is wél zeer goed.Ook deze plaat is weer uitstekend. Alhoewel zeker niet de beste Aliyah.

     /   Reply  / 
 3. Uncalled

  Tering ey die ad libs van haar zijn gewoon GRUWELIJK! Dat is echt iets wat ik mis in de Nederlandse muziekwereld, gewoon heerlijke soul/R&b ad libs!

  Ik ben het compleet eens met Marcus. Zowel dit als de single van Jayh en Sharon zijn knallers. Jammer genoeg zullen deze singles het niet maken, want de radio stations willen maar geen muziek afspelen met soul/r&b invloeden. Ik vind dit best gek, want ik kan mij toch echt herinneren dat wij ooit in de ban waren van soul/R&b. Ik bedoel wie kent bijvoorbeeld Dilemma van Kelly Rowland niet? Dat was een GIGANTISCHE hit in dit land. De luisteraars zijn niet veranderd, maar de radio stations zijn veranderd. Zij bepalen wat erin de charts komt, namelijk slechts het muziek wat zij afspelen.

    /   Reply  / 
  1. t

   Kennelijk weet je niet dat het bij mainstream radiostations vooral gaat om wat mensen absoluut NIET willen horen. Dan zappen ze namelijk weg. Mainstram radio is dus voor engelstalige midde of the road meuk. Meer moet je er niet achter zoeken.

     /   Reply  / 
 4. Ronald

  Het is gewoon niet goed genoeg om op de radio gedraaid te worden, daar weleens aangedacht. De dooddoener dat het aan de radio ligt hebben we nu wel gehoord. Zoveel bands/acts die het zonder airplay gered hebben.

    /   Reply  / 
 5. bastian

  Wat een ontwikkeling heeft ze gemaakt. Lekker nummer. Denk ook dat ze groot gaat worden :D

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>