Hit of Shit: Kensington – War (video)

Met rollen voor Epke Zonderland, Bart Deurloo en Casimir Schmidt

2014 was een absoluut topjaar voor Kensington. Noem het, en de band deed het. Als kers op de taart is er bij de nieuwe single War een erg toffe clip gemaakt.

Een hoogtepunt dit jaar was de Kensington-show op Lowlands. Een droom die uitkwam voor Casper, Eloi, Niles en Jan. Maar ze speelden ook op veel andere zomerfestivals, waaronder meerdere Bevrijdingsfestivals als Ambassadeurs van de Vrijheid. En de uitverkochte clubtour eindigt volgende week in Utrecht.

De band won ook nog voor het tweede jaar op rij de MTV EMA voor Best Dutch Act, en de single Streets groeide uit tot de grootste Kensington-hit tot nu toe.

Nu de nieuwe: War. Die steeg afgelopen week al naar de 61ste plaats in de Single Top 100. De bijbehorende videoclip, met daarin de Nederlandse turners Epke Zonderland, Bart Deurloo en Casimir Schmidt, werd zondag gelanceerd.

Een verdere stijging in de hitlijsten zit erin, want op dit moment staat War in de Nederlandse iTunes op de 18e en in de NL Spotify Charts op de 54e plaats.

War op iTunes en Spotify

Kensington - War

Loading ... Loading ...

Videoclip: War

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Hit of Shit: Kensington – War (video)

  1. Johan van de Velde

    Leuk nummer met evenzo leuk funky gitaartje, wat me wel aan een ander nummer doet denken (maar weet zo gauw niet welk).

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>