Hit of Shit: Sarah & Julia – Gold (video)

Optimistische tienerpop zoals we die ook uit Amerika kennen

De zusjes Sarah en Julia Nauta zijn inmiddels 16 en 13 jaar oud, maar timmeren al jaren aan de weg in de Nederlandse entertainment; Kinderen voor Kinderen, films, musicals, en de derde plaats op het nationale Junior Songfestival in 2013.

De meiden zijn ook graag geziene gasten in de Kids Top 20 van Zapp. In maart lanceerden zij hun single Celebrate We’re Young en nu is er de nieuwe: Gold.

Geschreven door Schneider, Fluitsma & Van Tijn en geproduceerd door Mark Erickson met Fluitsma & Van Tijn. ‘Gold’ is optimistische tienerpop zoals we die ook kennen uit de Verenigde Staten. Opvallend is dat Sarah & Julia voor hun leeftijd al heel goed Engels zingen. Ze hebben geen superzwaar accent.

Wie weet kunnen de meiden over een paar jaar ook de doorbraak maken van tienerpop richting volwassen pop. We zien aan O’G3NE in The Voice of Holland dat een tienerpopcarrière daar een onwijs stevige basis voor kan leggen!

Gold op iTunes en Spotify

Sarah & Julia - Gold

Loading ... Loading ...

Video: clip van Gold

Sarah & Julia op Twitter en Facebook

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Hit of Shit: Sarah & Julia – Gold (video)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>