Hit of Shit: Lucas Hamming – Never Let You Down

Nieuwe huisband DWDD • In oktober volgt eerste studioalbum HAM

We kennen Lucas Hamming uit De Beste Singer-Songwriter van Nederland 2013. Sindsdien speelt hij met zijn band in het club- en festivalcircuit en bracht hij de EP The Perv in Perfection en vier singles uit. Daaronder Mojo Mischief dat meteen werd uitgeroepen tot 3FM Megahit, maar helaas niets deed in de charts.

Vanaf september gaan we sowieso meer van Lucas horen want hij vormt de huisband in het nieuwe seizoen van de veelbekeken talkshow De Wereld Draait Door. Vooruitlopend op zijn komende album HAM lanceerde hij vandaag zijn nieuwe single Never Let You Down. Wederom een strakke rocksong.

DWDD-huisband, albumrelease en natuurlijk het onvermijdelijke 3FM-gepush. Een gespreid bedje, noemen we dat. Nou moet Lucas het nog waarmaken. Aan hem zal het niet liggen want hij is charismatisch en super getalenteerd, maar wordt Never Let You Down de hit die zijn definitieve doorbraak zal inluiden?

Never Let You Down op iTunes (volgt) en Spotify

Lucas Hamming - Never Let You Down

Loading ... Loading ...

Video: preview Never Let You Down

Lucas Hamming op Twitter en Facebook

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Hit of Shit: Lucas Hamming – Never Let You Down

  1. Johan van de Velde

    Nee.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>