Hit of Shit: André Hazes Jr. – Niet Voor Lief (video)

Mooi vol geproduceerd levenslied met herkenbaar fris Hazes-geluid

De zangcarrière van de pas 21-jarige André Hazes Jr. ontwikkelt zich stabiel en solide. Het is nog maar een jaar geleden dat hij met Ik Leef Mijn Eigen Leven in De Beste Zangers van Nederland definitief doorbrak als volwassen artiest.

Verschillende platenlabels stonden daarna in de rij om André te tekenen. Hij koos uiteindelijk voor Dino Music en dat blijkt een gouden combinatie. De videoclip van zijn vorige single Leef is op het YouTube-kanaal van dat label veruit de best bekeken video. In vier maanden tijd staat ‘ie op bijna anderhalf miljoen views.

Als opvolger van dat succes is nu de ballad Niet Voor Lief gelanceerd. Een mooi vol geproduceerd levenslied. Heerlijk. Aan de ene kant traditioneel, maar door het herkenbare geluid van Hazes Jr. krijgt het tegelijk een bepaalde frisheid.

Niet Voor Lief op iTunes en Spotify

André Hazes Jr. - Niet Voor Lief

Loading ... Loading ...

Videoclip: Niet Voor Lief

André Hazes Jr. op Twitter en Instagram

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>